U CRNOM došao u izvidnicu, pa telefonirao: Misteriozni muškarac obišao grobove brata i oca Luke Bojovića

Luki Bojoviću je tokom boravka u španskom zatvoru ubijen rođeni brat Nikola 2013. godine

 

Na Novo groblje u Beogradu došao je muškarac za koga se veruje da je rođak ubijenog Radeta Rakonjca, koji je bio jedan od najboljih prijatelja Luke Bojovića. On je obišao grob ubijenog Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića koji je sinoć deportovan iz Španije u Srbiju, kao i grob svog brata.

– Muškarac je upalio sveću na Nikolinom grobu, ali i na grobu Vuka Bojovića, Lukinog oca, kao i Dragoslava Miloradovića Galeta, takođe ubijenog prijatelja Luke Bojovića, te Radeta Rakonjca – kaže izvor.

 

Prema njegovim rečima, muškarac je potom telefonirao, a pretpostavlja se da je na groblje došao u neku vrstu izvidnice.

– Luki Bojoviću je tokom boravka u španskom zatvoru ubijen rođeni brat Nikola 2013. godine, zatim mu je preminuo otac, a 2018. godine mu je ubijen i jedan od najboljih prijatelja Dragoslav Miloradović. I Rade Rakonjac, s kojim je bio izuzetno blizak je likvidiran – objašnjava izvor i dodaje da se pretpostavlja da bi Luka poželeo da obiđe grobove svojih najmilijih.

– Ne iksljučuje se mogućnost da je misteriozni muškarac došao da vidi da li je na Novom groblju sve bezbedno, da li ima gužve, kako bi eventualno pripremio teren za Lukin dolazak – kaže izvor i dodaje da je on pošto je upalio sveće telefonirao.

– Sigurno je javio nekome šta se dešava na groblju – objašnjava izvor i napominje da grobove Bojovića, ali i njihovih ubijenih prijatelja često posećuju Marija i Anđelika Bojović, Lukine sestra i majka. Luka Bojović je u Srbiji slobodan čovek.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin