U AVIONU JE SNIMALA ŠTA BESRAMNA PUTNICA RADI MUŽU: Da li je ovo MOGUĆE? (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temom, koja se odnosi na društvene mreže, na kojima mi možemo da pronađemo sve i svašta. Od kako je došlo do napretka tehnologije, i toga da na društvenim mrežama na određenim stranicama imamo razne sadržaje, u medijima imamo priliku sve više da čitamo o tim zanimljivim temama. Recimo raznih je sadržaja poput savjeta i trikova za domaćinstvo, za svakodnevno funkcionisanje, raznih priča i ispovijesti, pa samim tim korisnici društvenih mreža znaju sate i sate da provode na društvenim mrežama.

Tako ćemo mi danas da se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temom, koja nam dolazi sa možda sada i najpopularnije društvene mreže TikToka, gdje je jedna korisnica postavila jedan veoma zanimljiv video snimak. Naime, ona je bila u avionu, i tada je ona kod druge žene koja je bila u njenoj blizini primjetila nešto veoma neobično, pa je to odlučila da podijeli sa svojim pratiocima. Djevojka je kod te žene na telefonu primjetila kako ona ima veliki broj notifikacija sa Tindera, i to ništa ne bi bilo neobično da ta žena zapravo nije putovala sa svojom djecom i mužem.

Djevojka je odlučila da snimi ženin mobolni telefon koji je zumirala a gdje se vidjelo kako ona ima 22 obavijesti sa Tindera, aplikacije koja služi za upoznavanje. Naravno da su komentari bili različiti, pa je tako bilo onih koji su bili šokirani, ali i onih koji su nalazili opravdanje za ovu ženu, pa su neki od komentara glasili: “Pretpostavljam da je kraj blizu. Puno ljudi je neverno bez obzira na pol”, “Ima to na početnom ekranu, ona to ne skriva”, bili su samo neki od komentara. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/