U AVGUSTU BI NAPUNIO 18 GODINA, A SADA MU PRIPREMAMO SAHRANU Tuga! Baka poginulog mladića iz Vršca u suzama, jedva govori

Ispovest bake mladića nastradalog u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Vršca ledi krv u žilama

Baka mladića nastradalog u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Vršca jedva je smogla snage da izusti par reči o unuku, i kroz suze je ispričala za Republiku da je njen Bojan bio primer kako se treba ophoditi prema porodici.

– On je bio zlatno dete. Dođe iz škole i odmah izađe na njivu kako bi pomogao ocu u radovima. Uvek je govorio “Mani ćale, ja ću”. Sve je preuzimao sve na sebe. U avgustu bi napunio osamnaest godina, a njemu danas pripremamo sahranu – kaže baka nastradalog mladića i dodaje:

Dobio je sad dozvolu za traktor, vozio ga po njivi, voleo je poljoprivredu. Poginuo je tako što je udario glavom u volan. Ostade sestra bez brata, mi stariji živimo, a on ode… – priča plačući neutešna baka.

Podsetimo, Bojan K. (18) iz Uljme kod Vršca poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada se, sa devojkom V. S (17) i mladićem I. T. (21) zakucao automobilom u dud pored puta.

Pretpostavlja se da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta, i potom udario u drvo.

Prema rečima brata nastradalog, mladić je sa drugarima bio na proslavi u Izbištu.

– Vraćali su se sa proslave iz susednog sela, bili su na babinama kod drugarice. Probudio me je otac koji mi je rekao šta se desilo, tragedija… Bojan K. (18) je voleo automobile, bio je zaluđen vožnjom. Juče je ceo dan padala kiša i bio je mokar put, zato im je auto proklizao u krivini – navodi brat nastradalog Bojan K. za Republiku.

Tačan uzrok nesreće utvrdiće policija, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da nije imao vozačku dozvolu.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin