U 34-OJ UČITELJICA OSTAVILA MUŽA I 4 DECE ZBOG DEČAKA OD 12 GODINA: Zavela ga i rodila mu 2 ćerke, epilog njihove priče SVE ŠOKIRA

0

Za di-džeja Vilija Fualaua je saznao ceo svet još kada je imao samo 12 godina. Naime, stupio je u vezu sa svojom nastavnicom Meri Kej Leturno, koja je u tom trenutku imala 34. Iako su je svi optužili za pedofiliji, čak je zbog postupaka prema tada maloletnom dečaku završila i u zatvoru, njihova ljubav je bila jača od svega. Razlika od preko 2 decenije među njima, osuda javnosti, šokirane porodice – ništa nije moglo da iz razvdoji, osim smrti. Meri se razbolela i bitku sa karcinomom je izgubila 2020. godine.

Meri Kej Leturno, Vili Fualau
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meri i Vili su dobili dve ćeke Odri (26) i Džordžiju (24), a “Dally Mail” ekskluzivno oktriva da je njihova mlađa naslednica u drugom stanju, te da će u januaru 2024. na svet doneti sina.

– Novi roditelji uskoro…Plakala sam jutros razgovarajući sa svojim sinom o tome koliko ljubavi već osećam prema njemu. Volim te, dečače moj-napisala je ona uz sliku sa mužem na Instagramu.

Meri Kej Leturno, Vili Fualau
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, iako Vili postaje deda u 40. godini, prevalio je dug put do spokojnog i mirnog života. Naime, Faulau je postao otac sa 14 godina, kada se njegova učiteljica, a potom i partnerka, porodila u zatvoru u 36-oj.

Kako je počela ova nesvakidašnja ljubavna veza?

Par je uplovio u vezu 1996. Ona je već bila udata i majka četvoro dece. Kako je Meri u tom momentu bila učiteljica Viliju i starija od njega 22 godine, nezakonita afera je ubrzo procurila u javnost. Ceo slučaj je policiji prijavio rođak od njenog bivšeg supruga Stiva Leturnoa. Sve se pretvorilo u nacionalni skandal.

Meri Kej Leturno, Vili Fualau
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Meri je završila pred sudom zbog optužbi da je silovala dečaka od 12 godina, izjasnila se krivom i dobila je šestomesečnu zatvorsku kaznu, posle pregovora sa nadležnim organima.

Jedan od uslova njenog dogovora bio je da nema kontakt sa tinejdžerom, kojeg se nije uopšte pridržavala. I ne samo to, odišli su korak dalje, te je Vili posato otac Odri 1998. kada je imao samo 14, a onda je na svet došla i Džordžija 14 meseci kasnije.

Meri Kej Leturno, Vili Fualau
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Devojčice je podizala Vilijeva mama, dok je Meri Kej služila sedmogodišnju kaznu zatovra, nakon što je prekršila sporazum o priznanju krivice.

Meri Kej Leturno, Vili Fualau
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vili i Meri Kej ništa nije moglo da rastavi, nastavili su da prkose svima i da uživaju u svojoj ljubavi. Venčali su se 2005, ubrzo nakon što je Meri Kej izašla iz zatvora.

Meri Kej Leturno, Vili Fualau
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ostali su zajedno sve do 2017, kada je di-džej zatražio razvod. Mada, pričalo se da su se ponovo spojili nakon godinu dana. Meri je umrla samo pet meseci nakon što je njihov brak zvanično okončan.

Bivša učiteljica iz Sijetla pre smrti svu imovinu ostavila je bivšem suprugu Viliju Fualau i njihovim dvema ćerkama.

1 / 5 FOTO: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA
– Volela je Vilija do samog kraja. Sa njim je izgradila život i zaslužio je da nasledi ono malo što je imala – izvor blizak preminuloj rekao je za Pipl magazin.

Prošlog novembra Vili je dobio još jedno dete sa novom partnerkom, a njegove ćerke Odri i Džordžija su bile presrećne.

– Tako si lepa, jedva čekamo da gledamo kako rasteš. Bićemo tu pored tebe, bez obzira na sve, Volimo te – obratile su se svojoj najmlađoj sestri tada na Instagramu.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *