TUŽNA SUDBINA bake Stanimirke: Može SAMO DA PUZI ceo život je izolovana, sama i bez igdje ikoga.

Uz tešku muku i gvozdenu volju bori se za život i kada joj, u veoma retkim trenucima, neko pokuca na vrata, dočeka ga uz osmeh

Svoje rane u duši i na telu vešto krije. Kada je boli, ćuti, kaže nikoga neće sopstvenim problemima da opterećuje. Baku Stanimirku Zlatić iz sela Osonica kod Ivanjice pogodila je najteža životna sudbina, piše Infoliga.

Ona već godinama ne može da hoda, pa je primorana da puzi na kolenima kako bi uzela čašu vode, spremila hranu i održavala osnovnu higijenu. Sama je i nema nikog da joj pomogne.

Uz tešku muku i gvozdenu volju bori se za život i kada joj, u veoma retkim trenucima, neko pokuca na vrata, dočeka ga uz osmeh, lepu reč i skromno posluženje.

Baka Stanimirka Zlatić, Printskrin: Youtube/Infoliga

Toliko je jaka i ponosna i ne želi da napusti kuću u koju je, kaže, utkala čitav život. Crveni krst je obilazi, donosi joj namirnice i lekove, obraduje im se kao najrođenijima, jer joj je svaki sat samoće jednako težak i mučan.

Baka Stanimirka bila je i danas na spisku humanih ljudi koji bez prestanka obilaze porodice kojima je pomoć potrebna.

Kada pomislite da vam teško pada izloacija, svakodnevni problem na poslu, u ljubavi, životu, setite se ove priče i nemojte zaboraviti da je zdravlje uvek na prvom mestu.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/