Tužna priča o bebi koja je već DVA PUTA postala SIROČE: “Našli je” na oglasu kao da je polovan auto

Dete prvo nije htela rođena majka, a onda su ga odrekli “novi roditelji”

 

Jednu bebu iz Rusije zadesila je neverovatno tužna sudbina jer je za dve godine života dva puta ostala siroče. Prvo ju je rođena majka napustila, a onda su je ostavili i “novi roditelji”, koji su se javili na majčin oglas preko interneta, piše KP.ru. U okrutnu priču na kraju se umešala policija i sada svima umešanima preti robija.

Sve je počelo u decembru 2020. godine, kada je 21-godišnja stanovnica Kazanja rodila je sina, ali skoro odmah shvatila da neće moći da ga hrani i odgaja. Navodno nije imala dovoljno novca ni za sebe. Tada je Ruskinja odlučila da bebu pokloni imućnoj porodici, a da nove roditelje potraži na internetu. Ona je postavila oglas, a za par dana javili su joj se supružnici iz Pjatigorska.

Kako je saopštio portparol policije, žena je odlučila da pomogne porodici prijatelja bez dece u usvajanju deteta. Preko društvenih mreža je kontaktirala devojku iz Kazanja, koja je bila spremna da pokloni svog besplatnog sina, dok je do kraja decembra “novi tata” stigao u taj grad.

Transakcija je bila laka i brza. U matičnoj službi pojavio se 42-godišnji stanovnik Pjatigorska i rekao da je on biološki otac novorođenčeta. Bez problema mu je uručeno uverenje o očinstvu, a dečaku dodeljeno novo prezime. Sa dokumentima i “sinom”, čovek se vratio kući u Pjatigorsk.

Međutim, beba u porodici nije donela paru dugo očekivanu sreću. Ubrzo su odlučili da se razvedu, a “novopečeni otac” nije hteo da odgovora, za dečaka “tuđe krvi”, posebno ne finansijski. Obratio se policiji, iskreno priznao šta je uradio i ispričao detalje transakcije.

U julu ove godine sud je osudio nezakonite roditelje iz Pjatigorska na uslovne kazne: 41-godišnja žena dobila je 3 godine robije, a 42-godišnji muškarac 3,5. Biološkoj majci preti kazna od 10 godina zatvora, dok bebu trenutno podiže baka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin