TUŽNA priča malenog dečaka: Majka ga ostavila a on živi bez struje, nema se gde okupati, njegove reči bole sve! Njegova želja je ova…

Mi u današnje vrijeme imamo mnogo priča koje nam dolaze sa svih strana i pokazuju kako nam roditelji mogu da budu jako surovi i da urade neke stvari koje mogu da povrijede djecu.

 

Svima nama kida srce kada vidimo da ima mnogo neodgovornih majki koji postavljaju svoju djecu. Vjerujemo da se svi sjecate priče iz Bosne i Hercegovine kada je majka ostavila svog sina i odlučila da ode za nekoga svojim sudbinom.

 

Ajdin je 2015. godine ostao sam bez majke, koja je od njega odvojila i njegovog brata. Njemu brat najviše nedostaje. Ajdinova priča je sve raznjezila i rastužila i mnogima je natjerala suze na oči jer je jako tuzno.U potrazi za boljim životom majka ga je napustila.

 

Ovo je priča o malenom Ajdinu iz Bosne i Hercegovine koja je sve povrijedila. Napušten od majke, hrani ga i salamur se o njemu djed Husein koji je zaista pun ljubavi prema unuku. igrom sudbine Husen se oslanja na štake radi ozljeđene noge, a sada ovisi io on od Ajdina a Ajdin od nejga.

 

Pored svih izazova oni su skupa. Stanuju u trošnoj kući, nemaju struje i nemaju nikakve prihode. Djed radi povrede ne moze da radi ni ti da zaradjuje. Kada je majka otisla povela je i mlađeg brata a njemu brat najviše od svega fali.

 

Ajdin je jako zelio biciklo a djed to nije mogao da mu ostvari.

 

Ajdin se povremeno cuje sa majkom ali taj razgovor ne moze da sve sto treba jednom covjeku, jednom djeciku.Njegov otac rad u polju i rijetko je kuci a prema rijecima i djecak i djeda zanemaruje obaveze oko djeteta. “Ja želim majku ai brat mi najviše fali.” odjeknule su tuzne rijeci djcaka i tako ostavile dubok trag.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin