“TU*OR SE PROSTO ISTOPIO”, SRPSKA GLUMICA OTKRILA KAKO JE IZLEČILA BOLEST: Ovo me spasilo, verovali ili ne

U nastavku današnjeg članka govorimo o najgoroj bolesti današnjice, koja definitivno odnosi na milione života svake godine na godišnjem nivou. Međutim, kada čujete neke osobe na kafi ako pričaju o ssegmentu zdravlja to je u 90% situacija reč o covidu 19 o kojem se priča na svakom ćošku. niko definitivno ili retko, pominje neke druge bolesti koje su smrtonosnije u svakom mogućem pogledu.

Jedna od njih je i tu mor, koji je samo u poslednjih mesec dana odneo živote Marini Tucaković, Merimi Njegomir i Marinku Rokviću. Svi su opni pokušali da se leče, uzimali su najskuplje terapiije, išli na zračenja po Turskoj i Nemačkoj, jer im novci nisu predstavljali problem, a na kraju je ipak zloćudna bolest odnela najveću pobedu.

Međutim, imamo i onih slučajeva kada telo, imunitet i jaka volja kod osobe odnese konačnu pobedu. Jedna od njih je svakako i poznata srpska glumica Zinaida Dedakin koja je uspela da je dokrajči do kraja. Svima je omiljena zbog svog prekrasnog osmeha, jako dobrog smisla za humor, a uvek je imala uloge koje su bile itekako simpatične, tako da su je ljudi i doživljavali na taj način.

Ona je imala čak i jednu operaciju od koje i nije bilo neke vajde, a onda se desio sudbinski susret kada upoznala psihoterapeuta Marka Pešića. On joj je udahnuo novu dozu emocija i voljom za životom, i sa tme je pobedila najgoru bolest na svetu tu mor. Također ne bi uspela bez porodicce i prijatelja, koji su joj davali vetar u leđa. Tu mor je bio jako veliki, i on je samo nestap, a ona ne zna da li je to delo boga i nekih sila, ili jednostavno njena volja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin