TUKLA ME JE 2 PUTA, POMIRILI SU SE, A JA SAM RODILA SINA KOJI JE UMRO U 23-OJ: Šok ispovest ljubavnice Silvaninog muža

O burnoj ljubavi pevačice Silvane i tenisera Radila Armenulića i danas se mnogo priča i piše. U stopu su ih pratili skandali, prvo je javnost spekulisala da je pevačica zaljubljena u legendarnog Tomu Zdravkovića, a onda su se pojavile glasile o prevari sportiste.

Bili su najpopularniji par u bivšoj Jugoslaviji, ubrzo su romansu krunisali brakom, a početkom januara 1965. ostvarili su se i ulozi roditelja – dobili su ćerku Gordanu.

U javnosti su predstavljali njihov zajednički život kao idiličan, a kada se ugase svetla reflektora, na površinu su izlazili brojni problemi. Tako se sve glasnije pričao o Radmilovoj aferi sa Leposavom Jankov.

Leposava Jankov
foto: Kurir Arhiva

– To je daleka prošlost za mene. Radmilo i ja zabavljali smo se još kao mladi, pre nego što se on oženio Silvanom, a ja se udala. Posle desetak godina ponovo smo se sreli. Bio je pred razvodom, a ja sam se upravo razvela i bila očajna. Tako smo ponovo započeli vezu koja je trajala preko tri godine. Jeste to bila velika ljubav. Kada je počeo da radi kao trener u Nemačkoj, odlazila sam kod njega avionom svakog vikenda u Ofenbah. Silvana nije želela da se razvede. Saznala je za nas i počela da me uznemirava. Iako razvedeni, muž i ja živeli smo u istom stanu, u posebnim sobama. Baš na moj rođendan ona je upala i odmah počela da me čupa za kosu, grebe po licu i udara. Muž me jedva odbranio – rekla je Leposaca za magazin “Lena” i to tek u poznim godinama.

Silvana je bila neverovatno ljuta, a svoj bes nije uspela da obuzda.

– Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli svo troje. Posle dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada se pojavio Silvanin “kapri” i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta. Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni – rekla je tada Leposava.

1 / 7 FOTO: YOUTUBE / MOJE BRANIČEVO

I otkrila da je pevačica još jednom napala.

– U bolnici Dragiša Mišović su mi pregledali i ustanovili povrede. Tukla me je još jednom, na ulici. Radmilo je bio prisutan. Tužila sam je, ali je Radmilo bio na njenoj strani. Tako se sve završilo. Oni su se pomirili, ja sam se ponovo venčala s mužem i rodila sina koji je nažalost preminuo u 23. godini. Bila sam u Amsterdamu kada sam čula da je Silvana poginula. Zaplakala sam. Nikada nisam ništa imala protiv nje – dodala je Leposava.

A onda se i vlasnica raskošnog glasa jednom prilikom osvrnula na celu situaciju.

– Tri i po godine su bili zajedno. Za sve to vreme ona je njega čerupala. Sve što je zaradio davao je njoj, ni dinara u kuću. I normalno je što joj je sad žao što ga je izgubila. Moj muž je na sudu rekao da je ona imala muža, prijatelja i njega, i da su je svi izdržavali – zaključila je.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/