Tuga do neba! Otkriven uzrok smrti mladog glumca (28), ožalošćena porodica uputila potresnu poruku

Brat glumice Hejden Panetijer, Jensen iznenada je preminuo 19. februara sa samo 28 godina, a sada je otkriven uzrok smrti.

Porodica je izdala saopštenje u kom navode da je mladi glumac umro od povećanja srca i komplikacija s aortnim zaliskom, pišu strani mediji.

Jensena su prijatelji pronašli mrtvog u njegovom stanu u Njujorku. Došli su da ga obiđu kako bi videli šta se događa jer je propustio sastanak. Pronašli su kako “sedi uspravno na stolici i ne reaguje” pa su počeli da ga oživljavaju, ali bezuspešno.

– Njegova harizma, toplina i saosećanje za druge i njegov kreativni duh zauvek će živeti u našim srcima i u srcima svih koje je sreo. Medicinski istražitelj izvestio je da je Jansenova iznenadna smrt posledica kardiomegalije (povećanog srca), zajedno s komplikacijama aortnog zaliska.

– Iskreno cenimo ljubav i podršku našoj porodici dok prolazimo kroz ovaj nezamisliv gubitak i molimo da nam date privatnost tokom ovog vremena žalosti. Mnogo te volimo, Jansene, i zauvek ćeš biti u našim srcima – napisala je porodica.

Jansen, koji je bio pet godina mlađi od svoje sestre, krenuo je sestrinim stopama i bavio se glumom. Njegova poslednja uloga bila je u komediji “Ljubav ili ne” iz 2022.

Godine 2008. dobio je nominaciju za nagradu za mladog umetnika za svoj rad na “Poslednji letnji dan”. U trenutku smrti bio je uključen u pet različitih projekata.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *