Tuča na svadbi u Leskovcu zbog prezimena: ONA NJOJ KAŽE “GLUPA KU*VO”, A PRIJA JE PITA “ŠTO SAM GLUPA”, PA JOJ ZVEKNULA ŠAMARČINU

Tuča na svadbi u Leskovcu zbog prezimena: ONA NJOJ KAŽE “GLUPA KU*VO”, A PRIJA JE PITA “ŠTO SAM GLUPA”, PA JOJ ZVEKNULA ŠAMARČINU

 

Prilikom sklapanja braka, mlade imaju pravo na izbor: ili će zadržati svoje prezime, uzeti muževljevo ili će ga samo dodati na svoje. Ipak, postoje porodice kojima je jednostavno uvreda neprihvatanje muževljevog prezimena od strane mlade.

Takav slučaj se nedavno dogodio u Leskovcu, a koji su prepričali muzičari koji su bili angažovani za ovu svadbu. Naime, sve je počelo kada je mlada rekla matičaru da želi da zadrži svoje prezime.

 

Ova odluka je znatno uvrijedila svekra i svekrvu, jer je mlada na taj način “osramotila cijelu porodicu”. Kada je saopštila svoju odluku oko prezimena, sa kraja sale, neko je dobacio:

 

“Bruka, sram te bilo, glupačo!”.

To je bilo dovoljno da uslijedi čitav haos, a po riječima svadbarskog benda, ništa više nije bilo bitno.

 

“Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju ‘pedigre’ uspješnih leskovačkih privrednika”, kažu muzičari i dodaju:

 

“Kada je svekrva svojoj priji u jeku svađe rekla: ‘glupa ku*vo’, ova joj je odgovorila: ‘a što sam glupa?’, nakon čega je nastao opšti smIJeh u dvorani.

 

Ipak, to je bio samo početak skandala koji je uslijedio. Umjesto da smijeh popravi situaciju i neutrališe neprijatnost koja je nastala, to je bio samo podstrek da se dvije porodice zavade, kao i njihove zvanice”.

 

“Mladoženjeni prijatelji sukobili su se mladinim prijateljima, kao i drugarima njenog brata, a onda je nastala tuča. Naravno, sve žene su se razbježale, ali se nisu ućutale. Naprotiv, izgledalo je kao da bodre i navijaju. Mlada se rasplakala i osamila, a potom je otišla.

 

Vjerujemo da ju je sramota, jer se kod nas danima prepričava ovaj incident”, rekli su muzičari. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin