Trudna tinejdžerica je odabrala posvajanje umjesto pobačaja – sada vidi Boga u svojoj priči

Trudna tinejdžerica je prije 17 godina izabrala posvajanje umjesto pobačaja, a sada vidi Boga koji je s njom u cijeloj priči.

U travnju 2005. godine, tada 15-godišnja Marlys Monet ostala je trudna. Pokušala je to tajiti od svih oko sebe te je nastavila živjeti normalnim životom srednjoškolke. Nastavila se baviti spotom te se nadala da će ta „stvar“ u njoj jednostavno nestati.

Kada je prvi put osjetila kretanje svoje bebe jako se prestrašila te je htjela sve to završiti.

„Htjela sam da sve to prestane. Postala sam tjeskobna i depresivna. Obuzeo me je velik strah“, rekla je.

Trudna tinejdžerica 1

Kada su njezini roditelji saznali za trudnoću, iako su bili pomalo razočarani, oni su prihvatili bebu. Vodili su svoju kćer na preglede te su saznali da je bila trudna sedam mjeseci i da će imati djevojčicu.

Tada su počeli raspravljati o davanju bebe na posvajanje. Marlys je smatrala da je to najbolja opcija i da će tako njezina beba imati bolju budućnost.

„Znala sam da je posvajanje najbolja opcija za moju bebu. Nazvala sam njezinog tatu i rekla mu da sam odlučila dati ju na posvajanje te sam ga pozvala da bude dio našeg puta“, rekla je Marlys.

Trudna tinejdžerica 2

Nakon poroda se Marlys potpuno zaljubila u svoju kćer. Nazvala ju je Kya Monet iako je znala da će njezini novi roditelji odabrati drugo ime. Uživala je u svakom trenu sa svojom bebom.

Par koji je posvojio bebu nazvao ju je Merrin Alexis, a ta djevojčica sada ima 16 godina. Budući da je odabrala otvoreno posvajanje, Marlys je imala priliku biti dio života svoje predivne prve kćeri. Nikada nije požalila što je izabrala posvajanje, a ne pobačaj.

Trudna tinejdžerica 3

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/