Trošna kućica i poljski WC pored nje! OVDJE JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ! Oca ostavila u takvim uslovima i pobjegla i odselila se

0

Rada Manojlović je mnogo puta govorila o tome koliko je imala duboku povezanost sa rodnim gradom Ceterzema.

 

Kada god joj obaveze koje ima mnogo zaista dopuštaju pjevavicu svoje slobodno vrijeme iskoristiti da bi boravila u svom rodnom mjestu kao i kuci koju je izgradio od novca koji je skupio tokom svoje karijere.

 

 

Radino odrastanje obiljezeno je nekim raznim kontrastima. Dok sad azivi u kuci u svom rodnom gradu svoje prve godine je provela ona inace u jednoj malenoj zapustenoj kuci u selu.

 

Nakon što joj je majka umrla jer je bila jako bolesna pjevačica utjehu pronašla sa svojim sestrom ali i ocem.

 

 

 

Rada je gvoorila o tome da je ona i njena porodica morala da koristi poljski WC a pjevacica da bi se okupala moral aje da grije vodu na sporetu. TO je iskustvo podijelila sa javnosti.

 

Radina popularnost je rasla a prioritet u svemu tome je bio da obezbjedi svoju porodicu sve. Kako se može vidjeti ona je tu ulozila zaista mnogo novca.

 

 

Ono što vrijedi napomenuti jeste da je Rada tek sada da spremi sebi dom u Beogradu i obećala je da će to uraditi nakon albuma koji uskoro izbacuje. STO SE TICE NJENE VEZE SA BERKOVIĆEM to je trajalo šest godina.

 

Rada je odlučila o tome da ne govori jer kaže da je njihovo intimno. Nedavno se odlučila ada pozabaviti nekim glasinama i da kaže da se ne radi o nevjeri.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *