TROŠIMO 5.000 € DNEVNO, OSTANE NAM SAMO ZA KIRIJU Kristijan otkrio detalje života s Kristinom, a evo koliko je zarađivao u Zadruzi

Bivši zadrugar Kristijan Golubović otkrio je da dnevno troši 5.000 evra zajedno sa svojom izabranicom Kristinom Spalević. Pored toga, on se pohvalio i punim frižiderom u stanu.

– Ovo shvati da je uzeto sve glanc novo. Svaka stvar koja je u mom stanu trenutno je nova. Krenuli smo od nule. Mi smo uvek takvi. Uvek pun frižider, volimo začine, sve gledamo da bude najbolje – rekao je on i dodao:

– Ne štedim nikada, dođem do 5.000 evra i prvi dan obiđemo šest tržnih centara dok sve ne potrošimo. Vratimo kući 500 evra i kažemo “e, ovo je za kiriju” – istakao je Golubović, a onda otkrio koliki mu je bio honorar u “Zadruzi”.

– Ja sam iskren. Ako nas Milica i Željko Mitrović pozovu, mi ćemo ući u “Zadrugu”. Imao sam honorar u prošloj sezoni 1.000 evra dnevno. Spremni su bili da toliku cifru plate, jer su znali da ćemo Kristina i ja podići gledanost rijalitija – govori Kristijan

– Želimo da se preselimo u kuću na Vračaru. Treba da se adaptira i sredi. Imamo i biznis planove što se tiče porodičnog proširenja posla vezanih za torte i kolače. U planu je otvaranje i kafe bara – zaključuje Kristijan Golubović.