Troje djece sam rodila a često poželim da ih nema, da ne postoje! ŠOKANTNA izjava majke sve iznenadila! “Uzmite joj djecu, ne zaslužujete!”

Kada se govori o roditeljima, o majkama svi znamo da ima njih različitih, da ima mnogo osoba koje nisu slične.Postoje majke koje su uvijek tu, brinu u svojoj djeci, život svoj posveti djeci dok druge pozele da nikada nisz postale majke i voljele bi da se ta djeca nisu ni rodila.

 

Jedno je sigurno da kada postanete majka poželjela vi to ili ne morate neko vrijeme da se stavite u drugi plan i nakog drugog ispred sebe.

 

Ova majka je napisala izjavu koja je za kratko vrijeme pokupila dosta loših komentara ali ona kako kaže poslije nikada nije mislila loše o tome. Svaka majka u nekim trenutcima se osjeća tako ali ne želi da javno kaže i pokaže to. Ona je napisala da ima sada djecu, od tri , pet i sedam godina i da joj je sve to previše i da joj je dosadilo.

 

Ona je rekla da bi voljela da ih nema, da ta njena djeca nestanu. Ona kaže da je prije izgledala savršeno, da je redovno posjećivala teretane, išla na nokte, na masaže ali sada jednostavno da ne može da stigne.

 

Kako kaže sretna je ako u toku dana stigne malo das e okupa i da opere zube makar. Neki su rekli da razumiju sve to i da je taj osjećaj i misljenje sasvim uredu dok su druge majke rekle, da takve majke ne zaslužuju djecu i da treba oduzeti!(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na               INSTAGRAMU               I               FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin