TROJE DECE, NE ZNA SE KO JE VEĆI PONOS Evo šta rade potomci Glogovca, sin je od Nebojše nasledio talenat, a ćerka IZGLED

Glogovac je za sobom ostavio sinove Gavrila, Miloša i ćerku Sunčicu, koji su mu bili najveća radost.

Legendarni glumac, Nebojša Glogovac napustio nas je 2018. godine, a javnost i dan-danas ne prestaje da žali za njim.

Sinovi Nebojše Glogovca izrasli su u prave mladiće. Majka Mina im je velika podrška, a njihov otac bi danas sigurno na njih bio veoma ponosan.

Stariji, Gavrilo Glogovac, rođen je 1999. godine, živi život daleko od javnih dešavanja i kamera, te se o njemu malo zna.

Međutim, mlađi Glogovčev sin Miloš koji je rođen 2001. godine, a koji je televizijsko pojavljivanje imao u kulinarskoj emisiji u kojoj je bio i s pokojnim ocem, završio je Petu beogradsku gimnaziju i krenuo očevim stopama. Upisao je Fakultet dramskih umetnost, ali se opredelio za režiju.

Kao što je poznato, njihovi roditelji Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, kada im je kumovao Vojin Ćetković. Mina je slikarka i najveća podrška sinovima nakon smrti njihovog oca.

Nebojša Glogovac je osim divnih Gavrila i Miloša imao i ćerkicu Sunčicu koju je 2016. godine dobio u braku sa Milicom Šćepanović, s kojom je bio do poslednjeg dana.

I ona je izrasla u divnu devojčicu za koju kažu da neverovatno liči na prerano preminulog oca, a sliku možete da pogledate OVDE

Sunčica je prošle godine krenula u prvi razred osnovne škole, ima sedam godina i njena majka povremeno podeli na društvenim mrežama pokoju njenu fotku.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin