Tražila sestru Tamaru po kraju, pa videla muškarca da LEŽI na ulici: Pozlilo joj kad je saznala KO je on

Tražila sestru Tamaru po kraju, pa videla muškarca da LEŽI na ulici: Pozlilo joj kad je saznala KO je on

Srušio joj se svet

Australijanka Čenaj Radnedž iz Gold Kousta pohitala je na porodičnom okupljanju videvši da joj je sestra od tetke Tamara Makrokanis (32, na slici) zbog bezazlene svađe krenula kući.

 

Majka petoro dece i nekadašnji zavisnik od dr*ga, nije mogao da sluša kritikovanje familije zbog njenog pređašnjeg života, pa je pokupila stvari i krenula je auto-stopom ka kući.

 

Čenaj je posle dvadesetak minuta krenula za Tamarom ni ne sluteći da je ona u međuvremenu – poginula.

 

Ono što je Čenaj video na ulici bio je izvesni Kejn Endrju Karter koji je ležao na betonu koji se drži za stomak. Rešila je da mu pomogne, pa je pozvala hitnu pomoć. Od Tamare nije bilo ni traga ni glasa.

 

Sutradan ujutro saznala je užasne vesti – reporteri su javili da se stotinjak metara gde je videla muškarca na travi dogodila saobraćajna nesreća. Toliko joj je pozlilo da je kolabirala u kući.

 

Ispostavilo se da je Kejn bio pod dejstvom opijata kada je automobilom toliko snažno udario Tamaru da je ona odletela pedesetak metara dalje u travu.

 

Bila je na mjestu mrtva, tako da Čenaj, kad je ukazivala pomoć Kejnu nije znala da njena sestra leži malo dalje u travi.

 

Policija je saopštila da se Tamarino telo od siline udarca raspalo na dva dela. Ono što ostaje nejasno je kako Čenaj nije vidio nikakve tragove krvi ili isto nesreće dok je u polumraku čučala kraj Kejna.

 

Što se njega tiče, on je tada ležao na betonu u križu, potpuno nesvestan šta je upravo učinio. Kejn Endrju Karter izaći će 6. decembra ove godine i tada će saznati koliko će godina provesti u zatvoru. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin