Traži se PSIHIJATAR GRAĐEVINAC: Oglas bolnice u Ugljanu šokirao celu zemlju, evo koji su uslovi (FOTO)

Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pojavio se jedan neobičan oglas. U oglasu je navedeno kako se traži doktor medicine za mesto specijalizanta psihijatrije u psihijatrijskoj bolnici u Ugljanu, ali uslovi koje poslodavac zahteva od budućeg zaposlenog nisu ono što biste inače očekivali.

Kod nivoa obrazovanja navedeno je da je potreban završen fakultet, magistarski ili doktorat, ali je potrebno imati i položen stručni ispit – i to onaj za građevinskog tehničara.

Radno iskustvo nije važno, iako se prema oglasu čini kao sasvim moguće da bi onaj sa iskustvom rada u medicini, odnosno, građevini, imao prednost među kandidatima.

Foto: printscreen
burzarada.hzz.hr

Novinari hrvatskog portala Index poslali su molbu Psihijatrijskoj bolnici Ugljan da im objasne situaciju, ali odgovor nisu dobili.

Ovaj oglas nije, navode oni, jedini bizarni oglas poslednjih godina u Hrvatskoj. Naime, krajem 2021. ljude na internetu razbesneo je oglas u jednom kafiću koji je tražio radnika koji da ne plače.

Dve godine ranije jedna IT kompanija je od svog budućeg radnika tražila da bude belac, a 2017. mnogi su ostali zbunjeni oglasom koji je bio objavljen u Brčkom, kada je poslodavac imao bizarne uslove za rad u kuhinji.

– Sveže razvedene, radnice iz kladionice, radnice koje planiraju da zarade za haljinu i odu na svadbu, a onda ponovo kod mame i tate, radnice koje planiraju da zarade za kartu do zemlje snova (Nemačke), kao i one čija je najbolja prijateljica zaposlena na budžetu (odnosno u državnoj firmi)- pisalo je.

Pažnju je privukao i jedan nesvakidašnji oglas u Splitu, kada je nepoznati građanin okačio čaršav na ogradu svog balkona, a na njoj je velikim slovima pisalo: Tražim sobaricu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)