Traži se muškarac zbog UBISTVA: Umešan u likvidaciju srpskog pevača, MUP uputio apel građanima (FOTO)

Muškarac je na dan ubistva viđen u blizini mesta događaja u Behtenu

 

Povodom molbe holandske policije, a u vezi sa ubistvom Envera Koljšija (43) u Buhtenu, 9. juna 2022. godine, MUP je objavio foto-robot muškarca za kog smatraju da raspolaže sa važnim informacijama u vezi sa ovim krivičnim delom.

 

Muškarac je na dan ubistva viđen u blizini mesta događaja.

 

Mišićave je i masivne građe, visine oko 180 centimetara, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose, širokim nosom i sa puno bora.

 

Na sebi je toga dana imao ravan tamni kačket, plave farmerke sa crnim prugama na prednjoj strani, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele.

 

U cilju rasvetljavanja ovog ubistva, MUP moli sve građane da, ukoliko prepoznaju lice, ili imaju informacije o ubijenom muškarcu koje bi pomogle istrazi, prijave na broj telefona 011/361-7224 ili 011/3611223.

 

Podsećamo, Enver Miki Kolašinac, folk pevač i učesnik Zvezda granda je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, i ostao je mrtav na licu mesta. Telo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

 

– Ne znamo ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čoveka. U poslednjih desetak godina živeo je u Srbiji, Holandiji i Nemačkoj. To jutro je otišao da kupi hleb i druge namirnice, a pre toga se javio supruzi Harisi – rekao je ranije izvor.(RBSM-RADIO)

 

Lokalna policija od tada traga za čovekom čiji je foto-robot objavljen.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)