TRAUME IZ DETINJSTVA OTPRATILE UBICU IZ GRADAČCA U GROB! Komšinica otkrila šokantne detalje “OTHRANILE GA ŽENE, OTAC ZA NJEGA NIJE MARIO”

Prva komšinica Nermina Sulejmanovića (38) i njegove bake ispričala je do sada nepoznate detalje o njegovoj porodici.

Komšinica se prisetila detinjstva krvavog ubice, kako kaže kao dete nije bio loše dete, ali kako je stario, postajao je sve lošiji čovek.

U naselju Mionica, u brdovitom delu zvanom Humke, nalazi se kuća Nerminove bake. Deluje napušteno, tu je krvnik Sulejmanović rođen, a i proveo detinjstvo.

– Nema tu nikoga već danima. Teško mi je i gledati tu kuću. Svetlo u hodniku gori i dan i noć. Neko ga ostavio upaljeno. U ovoj se kući on rodio. Njegova se majka udala u Srebrenik, za Fikreta Sulejmanovića, ali su se rastali nakon dve godine. Došla trudna, ja malog donela iz bolnice – priča komšinica.

Kako priča komšinica, jedina podrška Sulejmanoviću u detinjstvu bile su njegova majka, tetka i baka, koje su brinule o njemu.

– Nerminova baka živela je tu sa njegovom mamom i njim, koga su same othranile jer otac za njega nije mario. Majka mu je umrla pre pet-šest godina, a baka nakon toga. Njega su othranile žene; baka, mama, dve tetke, a vidi kako se prema njima odnosio. Imali su uvek novca jer im je deda slao iz Nemačke. Mi smo ga od milja zvali Nerko. Kad je bio dete bio je jako dobar, a kad je postao momak, već su počeli problemi. Bio je svojeglav, živeo po svome. Završio je srednju školu, ali nikada ništa nije pametno radio, samo problemi.

Komšinica koja je želela da ostane anonimna ispričala je da je Nermin imao svojevrsnu “masku”, čudnu ličnost, a da kada bi ga upoznali pomislili da u njemu ipak ima dobrote, ali… Njegovo je društvo je, kaže, opasno, a i on je bio opasan.

– Ali meni je bio kao sin pa sam mu uvek nalazila opravdanja. Bio je i u zatvoru, ali unazad par godina malo se smirio – zaključila je tišim glasom njihova prva komšinica.

 

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin