Tragedija u Italiji: Dva pit bulla rastrgala dječaka od 13 mjeseci dok se igrao u dvorištu

Dva pitbula rastrgala su i usmrtila trinaestomjesečnog dječaka u Campalongu u Italiji, prenose tamošnji mediji. U očajničkom pokušaju intervencije, ozlijeđeni su majka i daidža koji su pokušali zaštititi dijete. Oboje su zadobili ugrizne rane na rukama i nogama.

 

Do incidenta je došlo u seoskoj kući koja pripada prijateljici dječakove majke Paole. Prema prvim informacijama, psi su bili zatvoreni u jednoj od prostorija, no iz za sad nepoznatih razloga uspjeli su izaći i nasrnuti na dijete koje je bilo u neposrednoj blizini majke i daidža.

 

Pretpostavlja se da su dječaka smatrali igračkom ili “stranim” elementom te su ga zbog toga napali, prvo samo jedan pas, a zatim se pridružio i drugi, piše Corriere della sera.

 

Medicinsko vještačenje pronašlo je duboke lezije na tijelu preminulog dječaka koji je s majkom živio u kući koja pripada njenoj prijateljici, dok mu otac stanuje na području Agronocerina. Pitbulovi su također živjeli u toj kući, no na drugom kraju kojem dječak nije imao pristup.

Kako kažu susjedi, psi nikada nisu pokazivali znakove agresivnosti. Oni su predani veterinarskoj službi koja će izvesti procjenu njihova stanja i odrediti što će im se dogoditi. Postoji šansa i da budu eutanizirani, prenosi Večernji.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE              www.rbsm-serije.com

Pratite nas na             INSTAGRAMU             I             FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin