TRAGEDIJA U ARGENTINI: Navijač pao sa tribine, poginuo na licu mesta (VIDEO)

Glavni sudija utakmice Fernando Rapalini je odmah po saznanju vesti prekinuo meč u 27. minutu

 

 

Navijač River Plejta Pablo Marselo Serano poginuo je u subotu uveče, pošto je pao sa tribina stadiona “Monumental”, saopštio je taj fudbalski klub.

Tragedija se dogodila tokom utakmice između domaćeg River Plejta i kluba Defensa i Hustisija, a glavni sudija utakmice Fernando Rapalini je odmah po saznanju vesti prekinuo meč u 27. minutu pri rezulatu 0:0.

– Pitao sam šta se desilo i organizatori su mi rekli da je navijač pao s tribine. Zatim su me zamolili da prekinem utakmicu i to sam uradio – rekao je Rapalini.

Preminuli Serano je pao sa vrha tribine i ostao mrtav na licu mesta, a posle tragedije, stadion “Monumental” je zatvoren do okončanja istrage.

– Medicinska služba je odmah stigla na mesto incidenta, kao i policija i razne bezbednosne agencije. Tribina Sivori Alta je bila na 90 odsto popunjenosti kapaciteta. U trenutku pada nije bilo intervencije trećih lica i potvrđeno je da nije bilo nasilja na tribinama ili oko nje. Izražavamo duboko saučešće porodici preminulog navijača – navodi se u saopštenju kluba.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin