TRAGEDIJA POTRESLA HRVATSKU: Dva deteta poginula nakon teških nesreća u Istri

U nesreći koja se dogodila juče oko 19.30 sati na Brijunima, smrtno je stradalo dete dok je teško povređena 36-godišnjakinja, javlja Glas Istre.

 

 

Nesreća se dogodila kada je 51-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake. Vozač je u jednom trenutku iz zasad neutvrđenog razloga udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dete koji su prelazili preko puta.

Povređenoj ženi i detetu pružena je pomoć u pulskoj bolnicizbog teških povreda. Policija je jutros primila obaveštenje iz bolnice da je dijete preminulo.

 

Policijski službenici nastavljaju da utvrđuju okolnosti pod kojim se desila nesreća.

Preminulo dete stradalo u sudaru u Puli

 

Policija je primila obaveštenje iz riječke bolnice kako je preminulo dete koje je učestovalo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 22. jula oko 23.45 sati na uglu Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli. Zbog utvrđivanja okolnosti smrti, obaviće se obdukcija, javlja Glas Istre.

 

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom, zagrebačke registarske oznake, putem Faverijske ulice u suprotnom (zabranjenom) smeru. U jednom trenutku 24-godišnjakinja je ušla u raskrsnicu s Rakovčevom ulicom gdje je u njen bočni deo automobila udario automobil, pulske registarske oznake, kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smer kretanja. Od siline udarca automobil, zagrebačke registarske oznake se zarotirao.

 

Zbog zadobijenih teških povreda 30-godišnjakinja i dete su zadržani na lečenju u bolnici dok je drugo dijete lakše povređeno te je nakon pružene pomoći pušteno na kućnu negu.

Nažalost, hospitalizovano dete je zbog teških povreda preminulo.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin