TRAGEDIJA na Tari: Pokušao da spasi kolegu pa mu pozlilo – član filmske ekipe pojurio na dno PROVALIJE

Kako se navodi, toliko mu je bilo loše da je uskoro i njegov život bio u opasnosti

 

U trenutku kada je V. M, jedan od članova ekipe na snimanju filma “Oluja” pao sa vidikovca Banjska stena u duboku provaliju, jedan od njegovih kolega pokušao je da se spusti dole i pomogne.

 

Međutim kako se saznaje od ljudi iz ekipe filma koji su se zadesili na mestu tragedije, kolegi koji se spustio do čoveka koji je pao, pozlilo je od zatečenog prizora.

 

Kako se navodi, toliko mu je bilo loše da je uskoro i njegov život bio u opasnosti.

 

Spasilačke ekipe iz Bajine Bašte koje su preko užadi krenule u potragu da za njima, našle su telo nastradalog u provaliji 200 metar ispod mesta sa kog je pao.

 

Podsetimo, kako su saopštili iz produkcije “Omega”, V. M. je bio scenski rekviziter u ekipi filma “Oluja”, i on je u jutarnjim časovima pao sa litice pod okolnostima koje se još utvrđuju.

 

– Izražavamo duboko žaljenje zbog tragedije koja se dogodila. Izgubili smo našeg prijatelja i saradnika. Duboko saosećamo sa bolom njegove porodice.

 

Trudićemo se da pružimo svu moguću pomoć. Odmah smo preduzeli mere kako bismo utvrdili okolnosti koje su dovele do ovakve nesreće. Bićemo na raspolaganju svim istražnim organima, navodi se u saopštenju produkcije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin