TRAGEDIJA: Dečak (14) slučajno upucao i ubio brata (11) nakon što je pronašao pištolj!

Tragedija u porodičnom domu: Dečak (14) slučajno upucao i ubio brata

 

U porodičnom domu u St. Petersburgu na Floridi, dečak od 14 godina slučajno je upucao i ubio svog 11-godišnjeg brata Amir Williamsa nakon što je pronašao pištolj u uličici blizu njihove kuće. Policija je stigla u dom nakon dojave i zatekla tragičan prizor – Amir je preminuo na licu mesta od prostrelne rane.

 

Prema izveštaju policije, dečak je priznao da je pronašao pištolj, tvrdeći da niko drugi u porodici nije znao da ga poseduju. U trenutku nesreće, majka dece nije bila kod kuće, a dečak je tvrdio da je pištolj pronašao sam. Ova tragična nesreća dogodila se dok su učenici u tom području imali slobodan dan u školi, a Amirov brat i 13-godišnja sestra bili su kod kuće.

Iako je slobodan dan za učenike trebalo da bude prilika za opuštanje i zabavu, ovaj događaj pokazuje kako su takvi dani ponekad izloženi riziku, posebno kada je reč o neodgovarajućem čuvanju oružja u domovima.

Još jedan uznemirujući detalj je činjenica da je samo dva dana pre ove tragične nesreće prijavljena krađa pištolja u istom području. Ova okolnost sigurno će biti uzeta u obzir tokom istrage ove nesreće.

Policija sarađuje s tužilaštvom kako bi utvrdila da li će biti podignuta optužnica protiv dečaka. Istražitelji će pažljivo analizirati sve detalje kako bi utvrdili odgovornost u ovoj tragičnoj situaciji. Ova nesreća još jednom pokazuje važnost odgovornog čuvanja oružja, posebno u domovima gde žive deca.

Ovaj tragičan događaj u St. Petersburgu na Floridi još jednom naglašava važnost bezbednog čuvanja oružja, naročito kada su deca u pitanju. Nadamo se da će istraga razjasniti sve okolnosti ove nesreće i da će služiti kao podsetnik na važnost prevencije sličnih tragedija u budućnosti.(RBSM-RADIO)

(Index)

 

 

Pratite nas na     INSTAGRAMU    I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin