Toksikološka analiza Ivanovog tela iz bureta otkriće VAŽAN DETALJ: Veruje se da je ovo prethodilo ubistvu

Istraga Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu u ovom trenutku ide u tri pravca

 

Telo koje je nađeno u zazidanom buretu u podrumu porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, za koje se sumnja da je Ivan Stojanović (40), kako je rečeno iz Višeg javnog tužilaštva, poslato je na obdukciju i DNK veštačenje, a kako saznajemo od sagovornika iz istrage ovog slučaja, toksikološka analiza rešiće jednu “misteriju”.

 

– Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim – rekao je sagovornik.

 

Istraga Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu u ovom trenutku ide u tri pravca – utvrđuje se ko je ubica, uzrok smrti i ko je osoba čije je telo nađeno u buretu.

 

– Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo.

 

Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28.06.2022.godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju – rekli su.

 

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor.

 

Osim ova tri gore navedena koja su trenutni prioritet VJT, mnogi se pitaju – zašto niko iz porodice nije reagovao na njegovo nejavljanje iz Rusije, obzirom da je Biljana pričala da je otišao tamo da radi.

 

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u pomenutu zemlju, a od tada je prošlo tri godine. Meštani su takođe verovali u tu priču.

 

Međutim, tek sada je otkriveno da je zabeležen Ivanov ulazak u Srbiju pre tri godine, ali ne i izlazak. Na tu priču “naseo” je i Ivanov rođeni brat Nenad koji je policajac.

 

Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme.

 

– Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ne može da ih zove – rekao je sagovornik iz istrage.

 

Ono što će, verovatno zauvek ostati pitanje bez odgovora je – zašto se Biljana ubila?

 

Tu tajnu odnela je u grob, kako i, ako se dokaže da je ona ubila svog supruga, motiv tog svirepog zločina…(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin