“To traje već GODINAMA”: Voditeljka “Dnevnika” progovorila o partneru, iznela nepoznate DETALJE u javnost

Voditeljka Dnevnika “Pink” televizije, Maja Manojlović, važi za jednu od najlepših tv lica, a to potvrđuju i muškarci od kojih često dobija komplimente.

Ipak, voditeljka je zauzeta već neko vreme, a sada je otkrila nepoznate detalje o privatnom životu.

Maja je priznala da uprkos brojnim obavezama, ima vremena da se posveti sebi i svojim bližnjima, i otkriva kako izgledaju njena jutra, tokom kojih joj najteže pada ustajanje u zoru.
-Imam poseban ritual! Ranom zorom stižem na posao. Uvek se šalim da ustajemo pre petlova, zato kad stignem na posao prvo uzimam zeleni čaj od naših divnih kafe kuvarica sa kojima volim da razmenim koju reč, a onda odlazim na šminkanje i sređivanje frizure i obavezno očekujem od šminkerskog sektora maksimalnu brzinu, svaka im čast kako me spreme za 15 minuta – otkrila je voditeljka pa dodala:

– Sve ostalo vreme trošim na apdejt informacija i pripremu za Dnevnik čije je prvo izdanje u 6h ujutru u Novom jutru. Tek potom pijem prvu kafu oko 6.30h u prvoj pauzi – priznala je ona, pa istakla šta joj najteže pada.

– Definitivno mi teško pada rano ustajanje, naročito kada se smene zaređaju. Teško mi pada i rano uspavljivanje, teško čovek pre 23h može da zaspi danas. Ali, zaista, kad volite svoj posao onda vam je ipak sve lakše pa i da čitate Dnevnik sa punom koncentracijom iako ste spavali svega tri sata te noći – kaže Maja, a onda otkrila da postoji muškarac koji je osvojio njeno srce.

Foto: Printscree
– Jedan jeste u potpunosti osvojio moje srce i to je status koji godinama već traje – istakla je voditeljka.

Maja se do sada oprobala u nekoliko televizijskih formata, pa je priznala šta njoj najviše leži.

– U svojoj dosadašnjoj karijeri sam se oprobala u više formata. Radila sam i Jutarnji program, i emisije informativno-zabavnog karaktera i političke specijale. Čelnici medijske kuće u kojoj radim najviše vole moju prezentaciju u Dnevniku, zato i jesam tu sve ove godine. Ja sam najviše uživala u radu na emisiji “Sat Dva”, koja je bila popodnevnog zabavno informativnog karaktera. Ali, možda se u skoroj budućnosti sprema i neki novi format, videćemo još – istakla je lepa voditeljka, a onda je istakla da je zahvalna na svemu što ima.

– Kada se dobro organizujete, onda imate vremena za sebe. Čovek mora da odredi šta su mu prioriteti i na dnevnom nivou i u životu. Kvalitetno provodim svoje slobodno vreme, posvećujem se porodici, prijateljima, putovanjima. U tome svemu zaista uživam, srećna sam i zahvalna na svemu što imam – priznala je Manojlovićka.

Maja je među najlepšim TV licima na našoj medijskoj sceni, pa su očekivanja mnogih da je okružena udvaračima.
– Moram da priznam da lepih reči uvek ima, komplimenata i slično. Veliki broj poruka stiže preko društvenih mreža, odgovaram samo na poslovne predloge za saradnje i neka konkretna pitanja. Na ulici priđu da me pozdrave, da razmene koju reč, ali konkretnih udvaranja nema, verovatno zato što ne ostavljam prostora za to. Pristojnim ljudima uzvraćam istom merom, ljubaznošću i osmehom – zaključila je voditeljka u razgovoru za “Super TV”.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin