“To su TANTALOVE muke”: Zorica Brunclik o problemu sa kojim se suočila pred koncert, u sve UMEŠAN Kemiš

Zvezda narodne muzike Zorica Brunclik uveliko se priprema za predstojeći koncert na beogradskom Tašmajdanu, na kojem će dočekati i svoj rođendan.

Garderobu za scenu rešila je za pet minuta, ali su prave Tantalove muke nastale kada je reč o odabiru pesama iz pet decenija duge i uspešne karijere.

U svemu tome ima bezrezervnu podršku supruga, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, za koga je otkrila da jednu stvar krije od nje kao zmija noge.

UZBUĐENjE RASTE

Reč je, naime, o rođendanskom poklonu:

– To Kemiš krije kao zmija noge, ali toliko je to nebitno u ovim godinama. Sve što sam želela, ja sam dobila kada je reč o materijalnim stvarima, a mislim da se neko drugo iznenađenje sprema za njegov rođendan, koji je u oktobru – kaže Zorica Brunclik, ne krijući uzbuđenje zbog predstojećeg događaja.

– Kemiš mi kaže: „Ženo, znaš li koliko je ostalo, pa dve nedelje, i onda će proći i svi će te zaboraviti” (smeh). Ali da nema ovakvih trenutaka, mislim da bi moje uspomene bile siromašnije. Mnogo je lepo da posle toliko decenija na estradi živiš da napraviš jednu veliku rođendansku žurku, i to je nešto najlepše što mi se dogodilo u skorije vreme.

Foto: NKostic

Zorica kaže i da je teško izdvojiti neki poseban detalj iz njene karijere:

– Toliko je bogatstvo podataka iskustava i uspomena, bila bih tužna ako neki detalj ne bih odabrala. Isto kao što se i Miroljub sada muči oko repertoara, uvrsti ovu pesmu, izbaci drugu, treću, jer merimo satnicu. To su sada Tantalove muke.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)