To mogu samo SRBI, opleli kolo nasred plaže u Grčkoj: Internet zbog ovog snimka GORI (VIDEO)

Nei nisu učestvovali u ovom muzičko-plesnom performansu nego su odlučili svojim telefonima da zabeleže ovaj zaista nesvakidašnji trenuta

 

Svi znamo da je Grčka klasično srpsko letovalište i neretko se može u klubovima i kafićima čuti naša muzika. Srbi su se tamo potpuno odomaćili, što nam dokazuju brojni video snimci koji svakodnevno krase društvene mreže.

 

Jedan od takvih je i ovaj koji prikazuje kako su se Srbi, i to na plaži gde se nalazi na stotine ljudi, okupilo njih nekoliko desetina i zaigralo ono što svaki Srbin najbolje zna – a to je kolo.

 

Nei nisu učestvovali u ovom muzičko-plesnom performansu nego su odlučili svojim telefonima da zabeleže ovaj zaista nesvakidašnji trenutak. Na snimku se vidi da su u sredini stajala dva muškarca, jedan je držao raiširenu srpsku zastavu, a drugi grčku, dok su zastave bile u sredini vezane jedna za drugu i vijorile se u ritmu muzike.

 

Snimak traje desetak minuta i na njemu se jasno vidi da njima ne smeta ni publika, ni jako sunce, a ni otpor vode da bi zaigrali srpsko kolo, a kako je ovaj prizor napravio pravi odjek na društvenim mrežama – komentari hvale su se samo nizali.

 

 

“Bravo igrači samo veselo”, “Svaka čast, treba odigrati vlaško kolo u vodi, a na zemlji mnogi ne znaju.”, “Može da kaže ko šta hoće.

 

Svaka čast.”, samo su neki od silnih komentara, dok je sa druge strane bilo i onih kojima ovaj prizor nije bio ni prijatan, ni za pohvalu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin