“To je bizarno i užasno”: Jovanu Jeremić proglasili MRTVOM, pa umešali njenog KOLEGU

Jovana Jeremić privlači ogromnu pažnju s obzirom na to da je njeno “Vikend jutro” na Pink televiziji jedna od najgledanijih emisija u regionu, a sada je zbog svoje popularnosti doživela veliki šok.

Voditeljki su, naime, ovog jutra poslali njeni fanovi zastrašujuć video snimak na kom je naslovna fotografija njena u crno-beloj boji koja se stavlja kada neko premine.

 

Foto: Pink /Printscreen

Osim toga, naslov videa, na prvi pogled, ukazuje da objavljuju da je upravo Jovana preminula i da to javlja njen kolega Mladen Mijatović.

Voditeljka se ovim povodom ove lađžne vesti oglasi i otkrila da joj nije bilo dobro kada je ovo videla, te da se veoma potresla:

– Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost na Jutjubu. Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i “šer”, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno.

Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka: “Ja sam noćna mora koja vas neće proći”.

Probudite se što pre zato sami, 40 godina još ćete uživati u meni. A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj život tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona -poručila je Jovana Jeremić za Informer.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)