Connect with us

Tjedni Horoskop

TJEDNI HOROSKOP: ZA PERIOD 5.10-11.10 2020 : Biku pristiže novac, Strelcu preti ljubavni sukob!

Published

on

 

 

OVAN:

POSAO: Pred vama je veoma izazovan Periode, koji će od vas zahtevati da napravite prekretnicu u vašem poslu. Bićete na neki način prinuđeni da uvedete razne novine, ali i da se više oslonite na saradnike. Vreme je da napokon shatite da ne možete sve sami. Kada su finansije u pitanju, kreće
napokon nabolje. Ako tražite posao, moguće je da ćete čuti vrlo zanimljivu informaciju od nekog bivšeg kolege.

LJUBAV: U vezi u kojoj jeste, sve je trenutno mirno i stabilno. Neke nesuglasiice su napokon rešene. Bilo bi divno kada vi ne biste previše talasali i stalno pominjali partneru neke njegove prošle greške. Potrudite se da zadržite ovu stabilnost. Ako ste slobodni, neko skorašnje poznanstvo može prerasti u stablnu vezu. Sve bukvalno zavisi od vas.

ZDRAVLJE: Povremene glavobolje koje imate posledica su konstantnog premora. Vorheriges Radit. Pronađite neko vreme samo za sebe.

BIK:

POSAO: Destabilizacija i neprijatna iznenađenja su napokon iza vas. Oslonite se na mlađe saradnike i otvorite se za neke nove ideje. Vrlo ste tvrdoglavi u prihvatanju bilo kojih novih ideja. Držite se nekih starih uverenja, mada ste svesni da vam ona ne donose dobro. Ukoliko tražite posao, ein nameravate da se bavite nekim privatnim biznisom, sada je pravo vreme da finiširate neke pregovore u kojima ste bili celog prošlog meseca. LJUBAV: Mada ste u lepoj vezi, neka stara ljubav vas i dalje muči. Misesto mislima bežite u prošlost, ich povređujete neke stare rane. Zaboravite prošlost i počnite da živite u sadašjosti. Slobodni Bikovi su se potpuno povukli u neku svoju samoću. Dovoljni su sami sebi, ein neka su druženja su sveli samo na par najbližih prijatelja. Tako nećete naći partnera, bez obzira što priželjkujete neku novu vezu.

ZDRAVLJE: U ovom periodu grlo i pluća suposebno osetljivi. Nemojte piti previše hladna pića.

BLIZANCI:

POSAO: Sve što vam je nejasno, razjasniće se samo po sebi. Dileme koje imate u vezi posla, rešiće se u toku ove nedelje. Ne pričajte previše o svojim budućim planovima, nisu svi dobronamerni koliko se vama čini. Blizanci koji traže posao bi trebalo da ipak provere neke informacije pre nego što uopšte reauju. Prijatelj koji vam je obećao pomoć, jak je na rečima, ali težak na delu.

LJUBAV: Imate punu podršku partnera i materijalnu i emotionsivnu, ali ipak niste zadovoljni potpuno. Postali ste malo džangrizavi. Bez Potrebe. Vas nikako partner da ubedi u svoje iskrene emocije. Slobodni Blizanci svu svoju energiju i emocije usmeravaju prema nekoj svojoj simpatiji. Vaš šarm i vaš osmeh može da dovede do toga da napokon budete pozvani na sastanak.

ZDRAVLJE: Ako imate koji kilogramm viška, vreme je da počnete da se bavite nekim sportom, ili bar nekim vidom rekreacije. Za početak i šetnja je odličan izbor.

RAK:

POSAO: Nedostaje vam takta u komunikaciji sa kolegama. Ne upadajte u nepotrebne sukobe i ne aktivirajte stare probleme. Vaša nestrpljivost može vam doneti više štete nego koristi. Opustite se smirite se. Rakovi koji traže posao, kao da su razočarani ponašanjem nekih svojih prijatelja koji su im obećavali sve i svašta. Svesni ste da su mnoga obećanja bila nerealna, ali prijalo vam je da živite u iluzijama. Vreme je za otrežnjenje. LJUBAV:Na Emotivnom Planu Ste Postali Skloni Preterivanju. Steas ste euforični toliko da povučete i svog partnera u stanje blaženstva, au drugom trenutku se ponašate kao da su vam sve lađe potonule. Bilo bi divno da ipak uspostavite neku ravnotežu, jer partner vas već teško prati. Slobodni Rakovi kroz neki izlazak mogu očekivati ​​vrlo lepo i interesantno poznanstvo. Zu poznanstvo u toku ovog meseca može da preraste u vrlo uzbudljivu vezu.

ZDRAVLJE: Puni ste energije, Napokon. Sve vam je lako i za sve imate snage i volje. Iskoristite tu energiju.

LAV:

POSAO: U ovom periodu je najbitnije da budete praktični i da odredite priorete. Ali i da se strogo držite tih prioreta. Rasipate energiju i gde treba i gde ne treba. Novac počinje da vam stiže. Vrlo naporno ste radili zadnjih mesec dana, tako da je zu vrlo zaslužena nagrada. Lavovi koji traže posao, imaju realne šanse da počnu da rade posao koji žele već neko vreme. Energija koju ste uložili u traženju posla, daće rezultate.

LJUBAV: Emotivni život vam nije u ovom trenutku prioret. Sve držite pod kontrolom, pa i svoju vezu. Samo nemojte previše da stežete, jer imate podršku partnera u svom poslu i vi to odlično znate. Obradujte svog partnera nekom malom sitnicom, makar samo čokoladom. Vaš Partner von zna itekako da ceni. Slobodni Lavovi su nekoj dilemi da li da bivšem partneru pruže još jednu šansu. Probajte, međutim, tu postoji jedno staro pravilo Univerzma: da je valjalo, još bi trajalo …

ZDRAVLJE: Nikako da rešite Problem sa Magen. Zu je posledica konstantnog stresa kojim ste bili izloženi zadnjih mesec dana. Ništa opasno, ali izaziva u vama dodatnu nervozu.

DEVICA:

POSAO: U Ovom periodu neki vaš hobi ili honorarni posao će vam doneti više prihoda. Isto tako, ovo je povoljan Periode da neke svoje ideje realizujete uz pomoć prijatelja. Malo ste inače nervozniji nego inače, zato se pazite da uđete u rasprave sa saradnicima. Vi imate neke odlične ideje, ali još nije pravo vreme za njihovu realizaciju. Strpite se. Gerät koje traže posao nikako da se odluče na koju stranu da se okrenu. Danas ih privlači jedno, ein Sutra Drugo. Te dileme će vas pratiti i ove nedelje. Savet: pustite da vreme i Univerzum odluče mesto vas.

LJUBAV: Gerät koje su već u vezi, unose nepotrebno nervozu u svoju vezu. Sve je nešto počelo da vam smeta, zanovetate više nego inače. Vaš Partner isto tako ima neke svoje probleme koji su vezani za porodicu iz koje potiče, i nema baš previše strpljenja za vas. Pokažite malo više razumevanja. Gerät koje su slobodne, opterećuju se svojom prošlošću, smatraju da je Sudbina malo nepravedna prema njima. Ali vaše vreme tek dolazi. Budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Mnogo-Sedit. Ugrožen donji deo kičme. Šetajte malo više, jer priroda je ono što vas opušta i vraća vam energiju. Pogotovu ako u blizini imate park ili reku.

VAGA:

POSAO: Okolnosti vam idu na ruku. Sve se odvija onako kako ste vi zamislili, ich zu vam donosi ich materijalni dobitak. Imate i neke neplaćene račune koje bi trebali da što pre regulišete, da ne biste upali u još veće nevolje. Malo ste neodgovorni po tom pitanju. Stalno zu ostavljate za sutra. Ein Sutra, Nikako da Dođe. Vage koje traže posao mogu da očekuju kroz neke neobavezne razgovore vrlo interesantne novosti. Ako hoćete da se bavite marketingom, prodajom nekretnina, ili bilo kojom delatnošću koja podrazumeva kontakte sa drugim ljudima, onda u ovoj nedelji možete da očekujete uspeh.

LJUBAV: Vage koje su u vezi, čeka lep period opuštanja i uživanja. Ako planirate neko putovanje sa partnerom, onda je to pogodak zu pun. Oboje ste zaslužili odmor, makar i preko vikenda. Slobodne Vage mogu da očekuju iznenadni poziv koji će ih obradovati.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je odavno slaba tačka. Uzimajte što više vitamina i mineralala, ali prvenstveno kroz ishranu.

ŠKORPIJA:

POSAO: Problemi sa papirologijom će vas okupirati ove sedmice. Nemojte se previše nervirati, raspored planeta je takav da vi ne možete uticati na događaje. I ne možete ih ubrzati, koliko god vi to želeli. Ali, Zeitraum je povoljan za finansijske transakcije i iznenadne novčane dobitke. Škorpije koje traže posao, mogu ga naći u nekoj uslužnoj delatnosti. Um nur eine Zeit zu verbringen, um eine Zeit zu verbringen, müssen Sie eine Zeitspanne verbringen, in der Sie sich befinden. Ili uzmi, ili ostavi. Odluka je isključivo na vama.

LJUBAV: Vreme strasti i uživanja. Potpuno ste se posvetili partneru, nakon vremena kada ste ignorisali partnerove želje i potrebe. Partner vam je odan, nemojte ga opterićivati ​​ljubomorom, pogotovo nemojte ulaziti u prošlost partnera. Zu je bilo i prošlo. Slobodne Škorpije će svojom harizmom privući osobu koja će ih na prvi pogled oboriti sa nogu. Avantura je na pomolu.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinogenitalnim traktom. Čuvajte se prehlade.

STRELAC:

POSAO: Vi ste sebi postavili neke konkretne ciljeve i tačno znate šta hoćete i od sebe, ali i od svojih saradnika. Kockice za neki dobar posao se slažu, polako ali sigurno. Ich bin zu osećate. Znate da ste vrlo blizu cilja. Strelčevi koji su u potrazi za poslom, mogu očekivati ​​povoljne vesti naročito ako traže posao u oblasti prava ili prosvete. Imaćete i konkretnu pomoć prijatelja.

LJUBAV: Na momente ni sami ne znate šta zaista želite. Slobodu ili vezu. Vaša veza jeste stabilna, ali na momente imate osećaj da vas partner previše guši. Porazgovarajte otvoreno, Partner ne može da vam čita misli. Ali taj razgovor neka bude u nekoj opuštenoj atmosferi, a ne kroz svađu i prebacivanje. Slobodni Strelčevi su sve svoje nade i želje vezali za jednu određenu osobu, koja ih jednostavno ne primećuje. Odbijate da prihvatite istiinu, mada negde svojim instinktom osećate da tu nemate šanse.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste kondiciji. Prija vam rekreacija kojom se bavite. Nastavite Tako.

JARAC:

POSAO: Periode raspleta, velikih pozitivnih promena koje već dugo priželjkujete. Polje iznenadnih dobitakaposebno naglašeno. Osobe koje poznajete odskora, mogu vam doneti lepe poslovne kontakte. Jarčevi koji su u potrazi za poslom, mogu očekivati ​​uspehposebno ako su vezani za polje žurnalistike ili nekog pisanja. Vrlo ste kreativni i talentovani, ali previše ponosni da potražite pomoć prijatelja.

LJUBAV: Naučite već jednom da pokažete svoja osećanja. Stalo vam je do partnera, ali bis ne pokazujete. Partner već sumnja da vas neko drugi privlači, ich zu vam je i rekao. Vi mnogo tražite, ali malo dajete. Slobodi Jarčevi samo što nisu ušli u vezu sa osobom koju su upoznali prošlog meseca, kroz neko druženje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kostima i zglobovima. Ukoliko imate već lepe godine, reuma će vas malo mučiti, ali vi ste navikli na to.

VODOLIJA:

POSAO: Na pomolu je ponuda posla koja će vas preporoditi i naterati da se
maksimalno angažujete. Ipak, Sprichwort sve informacije, ich pazite šta potpisujete. Vodolije koje traže posao, ein vezani su na neki način za neku vrstu umetnosti, mogu u ovom periodu da očekuju lepe vesti. Negde gde ste već konkurisali i zaboravili na to, bićete iznenada pozvani na razgovor. Dalje sve zavisi od vas.

LJUBAV: U ovom periodu prisustvo partnera i njegova podrška vam je neophodna. Imate je svakako, ali ste u zadnje vreme vrlo nesigurni iu sebe iu partnera, tako da vam je sve malo ili nedovoljno. Opustite se u uživajte u svojoj vezi. Slobodne Vodolije i dalje ostaju slobodne. Imate vrlo visoke kriterijume i teško vas je pratiti. Nemojte zaboraviti da niste ni vi savršeni.

ZDRAVLJE: Uspeli ste da postignete ravnotežu tela i duha, ich traurig vam je sve potaman. Oko sebe baš širite pozitivnu energiju i ljudi uživaju u vašem društvu.

RIBE:

POSAO: Mentalno ste opterećeni razmišljanjem o novcu. Pomalo postajete i paranoični. Dobro isplanirajte promene koje želite da napravite. Ako je potrebno, potražite pomoć stručnih ljudi. Ribe koje su u potrazi sa poslom, u ovom trenutku su posvećeni nekim sasvim drugim stvarima. Oslonili su se na druge i više nego što treba. Zato i nema nekih adekvatnih rezultata.

LJUBAV: Odavno ste nezadovoljni vezom u kojoj se nalazite, ali nemate snage da prekinete. Strah od samoće vas je potpuno blokirao. Nadate se da će se sve ispraviti samo po sebi. Imate i mešanje porodice vaše ili vašeg partnera u vezu. Slobodne Ribe kroz neki izlazak mogu očekivati ​​novo poznanstvo. Pružite šansu toj osobi, makar koliko da popijete zajedno kafu.

ZDRAVLJE: Odlično. Možda par dana neka pojačana nervoza, ali ništa strašno. Družite se sa ljudima koji vam prijaju.

Autor: Slavica Sena Kuzmanov

(RBSM-RADIO)

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

Tjedni Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. NOVEMBRA DO 6. DECEMBRA 2020: BIĆETE RASPOLOŽENI ZA LJUBAV, ALI DRUGA STRANA DRŽAĆE BLAGU DISTANCU

Published

on

Tjedni horoskop

OVAN:

POSAO: Dobra pozicija Merkura u ovoj radnoj nedelji, daje vam priliku da ostvarite promene, da planove koje ste zamislili počnete da sprovodite. i u radnom okruženju se situacija stabilizovala, tako da sad i lakše dišete. ukoliko ste imali nekih papiroloških problema ili tegobe sa raznoraznim dozvolama, polako se sve rešava.

LJUBAV : Polako se vraćate sebi. Energija, volja i optimizam su svakog dana sve jači i jači. Na vašeg partnera to sve povoljno utiče. Savet: ipak unesite malo više strasti u vaš odnos. Slobodni Ovnovi: vama predstoji vrlo zanimljiva sedmica. Biće tu vrlo interesantnih kontakata, ponaročito preko društvenih mreža. Vrlo je moguće da se trenutno interesujete za više osoba, mada sve ovo vi shvatate kao igru.

ZDRAVLJE: Vrlo lep i uspešan oporavak ukoliko ste bili bolesni. Ipak, povedite računa o ishrani.

BIK:

POSAO: Osećate se vrlo zabrinuto zbog nekih poslova koje nikako da dovršite. Pojedini ljudi u vašem poslovnom okruženju dovode vas prosto do nervnog sloma. Bez razloga brinete, sve ide nekim svojim tokom, sve se skoro rešava samo po sebi, ali vi ste već premoreni. Stižu vam informacije o dokumentaciji koja vam je bila potrebna da završite neki posao.

LJUBAV: Prelazak vaše vladarke Venere u znak Škorpije, pokreće intenzivna osećanja u vama. Ali i događaji u ovoj sedmici biće vrlo intenzivni. Veze koje su bile pred pucanjem, završiće se i doneti vam olakšanje koje potajno i priželjkujete. Probali ste sve da održite vezu, ali dugo vam je trebalo da to sebi i priznate. Slobodni Bikovi su sada otvoreni za avanturu, za neko ludovanje ali bez obaveza. Lepa sedmica, puna strasti. ZDRAVLJE : Tegobe sa urogenitalnim traktom i žlezdama

BLIZANCI:

POSAO: U ovoj sedmoci funkcionišete vrlo kvalitetno i zaista dajete svoj maksimum na poslu. Napokon, odlično ste se organizovali, i sada samo uživate. Sredinom sedmice mogući neki manji konflikti sa kolegama, ali vi ste već navikli da vam kritike na jedno uvo uđu, a na drugo izađu.

LJUBAV: Dobar odnos vašeg vladara Merkura sa partnerskom planetom Jupiterom, donosi u vašu vezu sklad, harmoniju i izuzetno plodnu komunikaciju, gde ćete na jedan vrlo lep i miran način razrešiti neke nesporazume. Slobodni Blizanci su svojim izuzetnim šarmom već osvojili neku osobu iz svog poslovnog okruženja, ali vašu pažnju ustvari privlači jedna vrlo slakorečiva osoba preko društvene mreže.

ZDRAVLJE: Malo problema sa stomakom i mišićima.

RAK
POSAO: Ukoliko se bavite poslom koji je kreativan, koji zahteva vašu maštu, inspiraciju i pozitivnu energiju, onda ćete ovu sedmicu vrlo lako izgurati, jer ste nošeni velikim entuzijazmom. Ukoliko radite drugu vrstu posla, ovo je period koji će vas pomalo iscrpeti, jer stalno imate osećaj da morate da bijete poslovne bitke. Generalno, ova sedmica je dobra za pokretanje planova i za rešavanje papiroloških problema.

LJUBAV: Dokle god je Saturn u polju vašeg partnerstva, vaši odnosi će biti na svojevrsnom testu i proći će ga samo one veze ii brakovi koji imaju budućnost i dobar temelj. u drugoj polovini sedmice, nemojte previše očekivati od partnera, da se ne biste razočarali. Umesto toga, obradujte svog partnera nekom sitnicom i pokažite mu koliko vam je stalo do njega. Slobodnim Rakovima ova sedmica donosi lepe trenutkke sa osobom koja vas već neko vreme privlači.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem i crevima.

LAV

POSAO: Već ste i sami shvatili da se na polju posla ništa ne može promeniti preko noći. Promenićete mišljenje o nekom saradniku, jer vas je na neki način razočarao. Očekivali ste više od te osobe. Ukoliko se bavite nekim privatnim poslom, moguće su neke iznenadne promene koje će vas malo poljuljati, ali vrlo brzo i lako ćete ih prevazići. Finansijska situacija se polako stabilizuje.

LJUBAV: Zajedno sa Suncem koje je ušlo u vatreni znak Strelca-Lavovi počinju istinski da sijaju i obnavljaju svoju energiju koja je bila pomalo zatrpana. E sad, to što više sijate, ne znači da će sve sijati i u vašem emotivnom životu. Ali postoji prostor za bolju komunikaciju. Pitanje je da li vi više i želite tu vezu koja vas već iscrpla. Lomite se već dugo vremena i još uvek nemate rešenje. Slobodni Lavovi su zavodnički raspoloženi, i potrebno im je da negde u društvu baš zablistaju onako kako samo oni znaju.

ZDRAVLJE: Krećite se više, vežbajte mišiće, i redovno uzimajte vitamine.

DEVICA

POSAO: Device su u ovoj nedelji itekako spremne da se angažuju i ostvare ono što su zamislile. Vrlo aktivno0 polje dogovora, komunikacije, pokreta, kraćih putovanja, i informacija koje će vama puno značiti. vrlo ste pronicljivi i imate odličan instinkt kako komunicirati sa saradnicima. Nastavite sa angažovanjem jer je ovo odlično vreme za nove dogovore i nove poslove. Pazite na troškove ove sedmice.

LJUBAV: Između vas i partnera ove nedelje postoji vrlo lepo slaganje i razumevanje. Kroz vlo kvalitetan razgovor rešićete napokon neke nedoumice koje su vas bespotrebno mučile. Partneru je stalo do vas i to vam stalno pokazuje. Slobodnim Devicama vrlo lepa sedmica. Možete očekivati udvaranje od osobe koju ste skoro upoznali.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

VAGA

POSAO: Krenuli ste u veliko raščišćavanje na polju posla. Neće ići baš lako i u toku ove sedmice moguće su i neke stresne situacije. Neki dogovori počinju da se realizuju i sada vam je i jasno zašto ste morali toliko dugo čekate. Vaše vreme je došlo, ali nemojte se sada uspavati, već gledajte da se dobro organizujete, jer imate baš dosta obaveza.

LJUBAV: Ulaskom vaše vladarke Venere u znak Škorpije, vi započinjete fazu “sve ili ništa ” Vaša osećanja su vrlo intenzivna. Čas ste puni strasti, čas pravite dramu bez razloga. Želite nešto da promenite, ali ni vi sami niste više sigurni šta je to što vas čini srećnim. Slobodne Vage još uvek ne mogu da se oslobode prošlosti i to ih sprečava da napokon primete osobu koja im se udvara na jedan vrlo suptilan način.

ZDRAVLJE: Nesanica koja vas muči je posledica stresa. Uzmite nešto na biljnoj bazi da bi rešili problem.

ŠKORPIJA:

POSAO: Kreativnost u ovom periodu je baš izražena. Vrlo lukavo i sa puno mudrosti ste doveli poslovnu situaciju na grane koje ste želeli. Neke situacije će se same po sebi srediti, a neka vrata na koja ste do sada uzalud kucali, sama će se otvoriti. Vaše vreme trijumfa je napokon stiglo. Pametno iskoristite svojih pet minuta slave.

LJUBAV: Merkur i Venera su u vašem znaku. Vi ste inače vrlo harizmatični, a u ovom periodu prosto blistate. Oduševljavate partnera svojim izlivima strasti, tako da vam je mnoge greške već oprostio. Čuvajte se ljubomore, jer ona je i do sada bila najveći problem u vašoj vezi. Vaš partner je već umoran od stalnog dokazivanja svojih emocija. Čuvajte ovu vezu, jer vam je ona i karmički data.

ZDRAVLJE: Mars ubrzava kretanje, a vi se polako zdravstveno dižete. No, još nije vreme za opuštanje, poštujte savete lekara.

STRELAC:

POSAO: Kao da ste izgubili veru u sebe i svoje ideje. Čini vam se da se ceo svet zaverio protiv vas. Sa druge strane i nešto niste baš najbolje organizovani ovih dana. Više ste u oblacima nego na zemlji. Ako se zaista potrudite i uvažite mišljenje nekog starijeg kolege, moguće je da ćete uspeti da sprovedete planove koje želite. Novac vam dolazi od vaših dužnika i to će vam itekako dobro doći.

LJUBAV: Ukoliko nemate neke tajne koje krijete ( paralelnu vezu), onda je ova vrlo mirna sedmica ispunjena skladom i harmonijom. Uživate u vezi u kojoj se nalazite, mada vam po neki put misli odlutaju ka osobi koja je isto zauzeta. A ako ste u paralelnoj vezi, postoji mogućnost da se tajna otkrije. Slobodni Strelci uzalud se trude oko osobe koja čak ne zaslužuje vaš osmeh. Ali, vi ste se baš namerili da osvojite tu osobu…

ZDRAVLJE: Problemi sa srcem, pritiskom i cirkulacijom.

JARAC:

POSAO: Ono što je trenutno važno, neke osobe su prepoznale vaše kvalitete i spremne su da vam pomognu u realizaciji vaših planova. Otvaraju se velike šanse da vam u narednom periodu neko svojim posredovanjem pomogne i tako vam skine veliku brigu sa vrata.

LJUBAV: Imate osećaj da se vaš emotivni život pretvorio u to da samo vi treba da dajete podršku partneru, da samo vi treba da pokažete razumevanje, a da su vaše emotivne potrebe prilično zanemarene. Partneru prebacujete sebičnost. Niste baš u pravu, samo ste postali preosetljivi i ne vidite da se partner trudi oko vas, ali to vama nije dovoljno. Opustite se i iživajte u ovoj lepoj vezi. Slobodni Jarčevi su se potpuno povukli u neku svoju osamu, kao da su zaboravili da postoji i ljubav u ovom svetu.

ZDRAVLJE: Reuma.

VODOLIJA:

POSAO: Planove koje ste imali u prethodnom periodu polako počinju da se pokreću. Sve ono što zamislite i ono oko čega se aktivirate u ovom periodu itekako može dati brze rezultate. Bitno je da sada ne posustanete, da ne dignete ruke od svega, jer ovaj mesec vam je bio izuzetno stresan i napet. Možete da očekujete i znenadni priliv novca, ali isto tako i neke iznenadne troškove, tako da ćete biti na kraju opet na nuli.

LJUBAV: Mirniji ste nego prethodne nedelje. Nesugurnost koju ste osećali u vezi, polako prolazi. Voljena osoba i vi sada se mnogo lakše uklapate, komunikacija je puna neke pozitivne energije i vi opet možete da pokažete svoje prave emocije. Vrlo lepa, mirna i opuštena atmosfera, a to je ono za čim ste čeznuli velog meseca. Kod slobodnih Vodolija, stvari počinju da se brže da se dešavaju i vi tačno osećate da ste se napokon pomerili sa mrtve tačke.

ZDRAVLJE: Mogući problemi s disanjem i sa plućima.

RIBE:

POSAO: Taman ste pomislili da se sve sredilo, taman ste se obradovali da vam se sreća nasmešila, kad ono: problemi tamo gde ih uopšte niste očekivali. Ili su problemi papirološke prirode, ili nešto u vezi sa tehnikom. Sa obzirom da su vam nervi već prenapeti, ovo ćete vrlo teško primiti. Međutim, ne brinite previše, srediće se sve vrlo brzo. Napredujete, mada vi lično nemate taj utisak.

LJUBAV: Nervozni ste zbog nekih drugih ljudi i tu nervozu unosite u kuću. Partner, opet sa svooje strane ima nekih svojih problema, i on od vas očekuje podršku. Veza je izuzetno lepa i kvalitetna, vama je i stalo do vašeg partnera, ali nemojte biti sebični. Naučite i da slušate. Partner će vam biti izuzetno zahvalan. Slobodne Ribe se nalaze pred samim početkom jedne lepe i interesantne veze. Neka vaša strategija je napokon donela rezultate.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom, pojačanom nervozom koja se može izroditi u ozbiljni problem ukoliko ne prestanete da se nervirate oko svake sitnice.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

Tjedni Horoskop

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine!

Published

on

Tjedni horoskop

Novembar se bliži kraju i stižu hladni dani. Škorpija je prepustila vladavinu Strelcu, što znači dosta avanture i akcije. Mnogima će se otvoriti mogućnosti za poslovna putovanja, ali i za str*stvene ljubavne veze. Šta kaže nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine, šta nam donosi sedmica pred nama?<


POSAO: Pazite da se ne preforsirate ove nedelje. Puni ste pozitivne energije i čini vam se da sve sad možete. Započeli ste dosta novih poslova, nešto za novac, a nešto i za svoju dušu. Upravo to što sad radite kao hobi ili samo za sebe, u sledećoj godini može vam doneti dosta novca. Očekujete i neki veći novac, ali lako je moguće da će malo da kasni.
LJUBAV: Opterećeni ste nekim događajima iz prošlosti. Čini vam se da niste sve rešili. Svoju vezu u kojoj ste sada nepotrebno opterećujete pričama o bivšim ljubavima. Postajete već i naporni, ali vi to ne primećujete. Vratite se u sadašnjost, i počnite već jednom da živite sada i za sutra. Ne za juče. ZDRAVLJE: Hronično ste već umorni, neispavani, pa otuda i vaša povremena glavobolja. Prokontrolišite i očni pritisak, i dioptriju

BLIZANCI :
POSAO: Imate dosta ideja, ali vas okolina ne podržava. Smatraju da ste neodgovorni prema postojećem poslu i da treba da zadržite to što već imate. Ali, vas privlače novi izazovi. Možda nije loše da se ipak još malo strpite i da još jednom dobro razmislite o rizicima koje donosi novi posao.
LJUBAV: Povremeno vas uhvati želja za novim avanturama. Bez obzira što ste već u vezi, izuzetno vas privlači osoba koja je tu negde u vašem okruženju. Razmislite dobro, vredi li to rizika. U svakom slučaju pazite se, budite vrlo obazrivi, jer vi i ne znate da skrivate emocije. Okolina je već primetila da menjate raspoloženje čim se određena osoba pojavi u vašoj blizini.
ZDRAVLJE: Ukoliko ste pu*ač, smanjite na neku prihvatljivu meru. Pluća su u problemu.<

RAK:
POSAO: Ispred vas su postavljeni neki novi uslovi koji vam nikako ne odgovaraju. Međutim, moraćete ih prihvatiti, jer ovo su vrlo teška vremena. Koliko god da ste razočarani, ipak sve do kraja godine će vas pratiti tenzija u poslovnom okruženju, a vi je sve teže podnosite. posebno ste neprijatni prema jednom kolegi, jer smatrate da vam radi iza leđa.
LJUBAV: Rakovi koji su u dužoj vezi, čeka jedan vrlo miran period. Nesuglasice su prevaziđene i sada možete opušteno da uživate u svojoj ljubavi. Neki Rakovi će početi da razmišljaju i o proširenju porodice. Slobodni Rakovi mogu da očekuju iznenadni poziv od osobe koja vas već neko vreme interesuje. ZDRAVLJE: Problemi sa želucem i varenjem. Možda nije loše da pređete na lakšu ishranu.

LAV:
POSAO: Osećate potrebu da nekom svom poslovnom saradniku ili kolegi ukažete na njegove greške, jer vas, kao izuzetno pedantnoj osobi, to nervira već neko vreme. Odlažete taj razgovor, nadajući se da će ta osoba sama da uvidi svoje greške. Moraćete da insistirate na poštovanju poslovnih obaveza, jer se samo po sebi ništa neće rešiti. Neočekivani novac vam stiže i vrlo će vas obradovati.
LJUBAV: Očekujete neko smirenje situacije, ali taj period nikako da stigne. Nadate se da će vaša voljena osoba shvatiti napokon neke stvari, da će početi da ceni i vašu ljubav koju tako nesebično dajete i da će vam se najzad otvoriti put ka sreći koju priželjkujete. Živite u toj nadi već dugo vremena, ali rezultata još uvek nema, bar ne ono o čemu vi maštate.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom naročito u nogama. Više se krećite

DEVICA:
POSAO: Našli ste se odjednom u situacijama u kojima se snalazite baš najbolje. Čini vam se da sve zaverilo protiv vas. Potražite savet iskusnije osobe, jer u ovom trenutku ne možete da donesete pravilne odluke, pa je moguće da ćete još više zakomplikovati sitaciju i doneti pogrešne odluke.
LJUBAV: Sumlje vas muče već neko vreme. Počeli ste da merite svaku reč i svaki potez vašeg partnera, i stalno tražite neki povod za sitne svađe. Vaš partner sve manje ima razumevanje za vaše promene raspoloženja, sve manje pokazuje razumevanje za vaše stalne kritike. Smirite se, pustite da se stvari same iskristališu. Sve će doći na svoje mesto, budite strpljivi.
ZDRAVLJE: Nervoza u svim aspektima vašeg života ostavlja tragove. Bolovi u leđima i nogama. Uzimajte više vitamina.

VAGA:
POSAO: Ukoliko ste nedavno promenili posao, očekujte pohvale. Moguće je i povećanje plate, jer ste se baš trudili, a nadređeni to znaju da cene. Zadovoljni ste sa kolegama, jer ste ih na neki način osvojili sa svojim šarmom i smislom za humor. Nastavite tako.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi u kojoj ste zadovoljni, čekaju vas trenuci uživanja, str*sti i planiranja, makar na putovanje preko vikenda. Vi znate da usrećite partnera samo kad hoćete da se bar malo potrudite. Neki mali znak pažnje bilo kroz neki slatkiš ili cvetić usrećiće još više vašeg partnera. ZDRAVLJE: Ako planirate početak dijete ili da krenete na neki vid rekreacije, onda je sad pravi trenutak za to<

ŠKORPIJA:
POSAO: Ugovorili ste sebi neki posao i jako ste zadovoljni sobom. Ponosni ste na sebe, jer ste se baš i borili da dobijete taj posao. Pravilno ste procenili da je to posao koji vam donosi lepu sumu novca i niste pogrešili. Novac već počinje da vam stiže.

LJUBAV: St*ast vlada vašim postupcima i upravlja vašim životom. Pazite samo da ne preterate, jer partner se potajno plaši da to ne bude kratkog daha. Ljubomora koju osećate prema prošlosti partnera ne treba da vas muči, vi ste sad jedini u njegovom životu. Opustite se i samo uživajte.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na imuno sistem.

STRELAC :
POSAO: Dobijate informacije sa mnogih strana, dolaze vam ponude koje ste čekali. Malo ste zbunjeni, jer ne znate kome više da verujete. Posebno ako ste u sferi marketinga ili prodaje nekretnina, ovo je period kada ćete se popeti za stepenicu više. Vaš uspon prati i odgovarajuća novčana dobit. A vama lično, to je najveće zadovoljstvo, jer tako i znate da li ste uspeli ili ne.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, vaš partner prolazi kroz prilično težak period. Potrebno mu je vaše razumevanje i vaše rame za plakanje. Budite kao i uvek, spremni da pružite svoj maksimum tolerancije I partner vam to nikada neće zaboraviti.

ZDRAVLJE: Savršeno. prehlada, ako ste je imali, prošla je bez većih posledica.

JARAC :

POSAO: Osećate se na pragu nekog konkretnog dogovora i ulažete i dodatne napore da se to realizuje. Posebno ako su vaši pregovori vezani za inostranstvo. Već neko vreme imate finansijskih problema i polako upadate u dugove, zato su vaša i očekivanja takva da se nadate da ćete ovim poslom rešiti i taj problem.

LJUBAV: Vrlo ste hladni i prilično rezervisani prema partneru, bojeći se da on ne zl*upotrebi vaše emocije, što vam se i desilo u prethodnoj vezi. Počeli ste i da preterujete, jer vaš partner to ne shvata tako, već to tumači prestankom ljubavi sa vaše strane. Posledice mogu da budu takve da vrlo brzo vaš partner može da se okrene i da ode. A izuzetno mu je stalo do vas i zaista se trudi da vas u to uveri.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade. Utoplite se i ne podležite modnim hirovima.

VODOLIJA:
POSAO: Divan period ako se bavite nekom vrstom umetnosti. Priznanja vam stižu i od osoba od kojih to niste očekivali. To vam otvara neka druga vrata koja su vam do sada bila zatvorena. Sredinom sedmice iznenadni poziv koji će vam doneti osmeh i koji će vas izuzetno obradovati, jer na tu osbu više niste računali.

LJUBAV: U ovom peridu vam je potrebna neka samoća i neko vreme samo za vas i vaša interesovanja. Nećete imati potpuno razumevanje od strane partnera, što će vas prilično razočarati i dovesti vas do toga da razmišljate da li je ta veza vredna vašeg vremena. Ne žurite sa krajnjom odlukom, već samo malo pametnije rasporedite svoje vreme.

ZDRAVLJE: pijte malo više tečnosti, pogotovu čajeve. Vašim crevima će to izuzetno prijati.

RIBE:

POSAO: Vi kao da ne znate šta ustvari hoćete. Posao koji radite ne donosi vam više zadovoljstvo, a sa druge strane niste se potrudili da tu nešto promenite. Kao da očekujete da neko drugi reši vaše probleme. Dokle god se pokrenete i sami potražite kontakte koji su vam potrebni, ništa se neće promeniti. I dalje ćete vašu okolinu opterećivati pričama kako vas iskorišćavaju na poslu, a malo plaćaju. Već su vas i iskritikovali da samo pričate, a ništa ne preduzimate.

LJUBAV: Nezadovljstvo sa posla ste preneli i u kuću. Svaki dan ponavljate jednu te istu priču i partner je već pomalo umoran od vas. Vreme je da naučite i razgraničite da poslovne probleme ostavljate ispred kućnog praga. Posvetite se malo više partneru, jer i on ima svojih problema, ali oni kao da vas ne interesuju. Jednu izuzetno lepu vezu bespotrebno opterećujete, umesto da shvatite da vam je vaš partner i najveća podrška.

ZDRAVLJE: Nesanica vas i dalje muči. Nemojte posezati odmah za l*kovima, probajte taj problem da rešite preparatima na biljnoj osnovi.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Tjedni Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. NOVEMBRA 2020. GODINE!

Published

on

Tjedni horoskop

Ovan Prilično ste tvrdoglavi, nezadovoljni onim što ste postigli i ne želite da priznate da ste napravili greške koje su dovele do loših rezultata. Odnos sa bračnom partnerkom je nezadovoljavajući. Deluje vam hladno i nezainteresovano. Imate utisak da ne možete da poboljšate odnos. Nervi su prilično osetljivi. Bik Suočavate sa mnoštvo problema na poslu. Potrebno je vreme da se oni reše, ali vi niste neko ko odustaje lako. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Začuđeni ste kako je odnos pun ljubavi i strasti došao do tačke potpunog međusobnog neinteresovanja. Imunitet je loš i gledajte da uradite nešto po tom pitanju. Blizanci Jako ste komunikativni, pronicljivi, prilagodljivi, vredni. Na poslovnom sastanku briljirate…

 

 

 

OVAN:

POSAO: Ne mogu da kažem sa ste u savršenom periodu, ali ima pomaka u ovoj nedelji. Doduše moguće je da nećete uspeti da pokrenete neku saradnju kojoj ste se nadali. Dolaze vam informacije koje će vas na kratko izbaciti iz takta ili uznemiriti, ali uspećete da se priberete i da se uhvatite u koštac sa problemima. Imate i podršku od strane autoriteta u vezi promena koje želite da uvedete u poslovnom segmentu. Možda ne ide sve sjajno, ali ide…

LJUBAV: Može biti savršeno, ali može biti i bez veze. Možete se voleti da sve puca, a možete i ljubomorno pokušavati da kontrolišete voljenu osobu. Možete provesti neke divne zajedničke momente, a možete se povući, svako u sebe i u svoje misli i ćutati. U ovoj sedmici nema pravila. Sve može i ništa ne mora. Sve zavisi od partnera i od vas. Slobodni Ovnovi- vaš je doživljaj da vas simpatija stavlja na muke i odugovlači. Igra se pa se povuče. Ne odustajte, blizu ste cilja.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza. Problemi sa stomakom zbog neadekvatne isrhrane.

BIK:

POSAO: Prate vas nervoza i pritisak. Odnosi sa kolegama mogu biti prilično intezivni, a samim tim i iscrpljujući za vas. Pokušajte da na svaki način izbegnete rasprave, mada će vam se činiti da su svi svađalački nastrojeni. Vi lično, se često tokom ovog peroda osećate da ste na izmaku snage. Iznureni ste dešavanjima na svim poljima i čini vam se da je ceo svet protiv vas. Ipak, budite skoncentrisani da ne biste pravili kikseve.

LJUBAV: Kako ćete proći kroz ovu sedmicu debelo zavisi od toga kakav vam je odnos sa partnerom i koliko je taj odnos stabilan. Ukoliko je vaš odnos načet i nestabilan, pa…onda se dtžite dobro. Ovo je sedmica koja može izneti neke ne baš prijatne istine i saznanja na svetlost dana, doneti pojačanu ljubomoru i pritisak i prilično potresti vašu vezu iz temelja. Da li će se urušiti ili ne, opet-zavisi od mnogo faktora. Mada, neke veze imaju i karmički rok trajanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta može biti povezan sa iscrpljenošću i sa stresom.

BLIZANCI:

POSAO: Polje poslovne svakodnevnice je prilično uzavrelo i uskomešano ovih dana. Neke obaveze i kontakti sa pojedinim saradnicima funkcionišu bez problema, lako i opušteno i onako kako ste se dogovorili, ali zato postoje sitacije i osobe koje vas zaista izbacuju iz takta, donose vam stres i nerviranje. Moguće je da u ovoj sedmici bude neprijatnih informacija i promena u dogovorima koje će vam na kratko promeniti planove. Pokažite zrelost, odgovornost i ne dozvolite da vas te situacije poljuljaju. Budite malo odgovorniji prema novcu.

LJUBAV: Vaš vladar Merkur u znaku Škorpije u priličnoj je intenzivnoj i za vašu dečju dušu zahtevnoj poziciji-što se može u vašim emotivnim pričama odraziti kroz porast sumnje, ljubomore, pa i nekih vesti koje će dolaziti do vas iznenada, prosto ko grom iz vedra neba. Saznanjna i odgovori koji ovih dana dolaze mogu u nekim vezama napraviti pravi džumbus i doneti vam glavobolju. Slobodni Blizanci -do sa jedne strane imate kroz druženje, izlaske i društvene mreže, sa druge strane teško ds se može nešto ozbiljno pokrenuti u ovom periodu. Ali, vi ustvari najviše uživate u flertovanju.

ZDRAVLJE: Moguće prehlade. Čuvajte se.

RAK:

POSAO: Ozbiljno ćete zaroniti u obaveze od samog početka nedelje. Sem redovnih, morate rešiti i neke sitacije koje su zaostale i kojima je vreme da ih konačno privedete kraju. Budite spremni da date sve od sebe i da iznesete jak poslovni tempo koji će sada biti izuzetno prisutan. Bićete izuzetno brzi i ažurni, ali to osi i svoje potencijalne probleme-naročito sredinom sedmice kada možete nehotice napraviti po koji propust ili grešku. Uovoj sedmici bićete relativno zadovoljni svojim finansijama.

LJUBAV: Emocije i dalje funkcionišu, ali sve ostalo-ne. Nema tog mira u vašoj duši koji priželjkujete, nema opuštenosti, dnevne situacije sa voljenom osobom se odvijaju u nekoj formi grča i ova sedmica vam može doneti pojačanu nervozu i sitacije u kojima se možete osećati pod stresom i tenzijom. Još ako se ljubomora i sumnja umešaju-ovo može da bude vrlo neprijatna nedelja. Slobodni Rakovi mogu da očekuju jaku mogućnost za dublje povezivanje sa osobom koja vas interesuje. A možete doći i do saznanja da je vaša simpatija osoba koja zaista zaslužuje vašu pažnju.

ZDRAVLJE: Ukoliko spadate u stariju generaciju Rakova, redovno kontrolišite pritisak.

LAV:

POSAO: Vrlo zahtevna i opterećivajuća sedmica pred vama. Iako na kraju stižete do rezultata i cilja, činiće vam se da sve mora biti na neki teži način. Koliko vas to sa jedne strane iscrpljuje, sa druge budi onu vašu osnovnu potrebu da se dokažete i pobedite, pa je izvesno da ćete krajnjim ostvarenjima biti više nego zadovoljni. Promene u rasporedu i planovima će biti prisutne maltene na dnevnoj bazi, zato pripremite živce, itekako će vam biti potrebni.

LJUBAV: Čas mirno, čas turbulentno. Jake energije planeta pod čijim ste sada uticajem, najbolje je ako je ikako moguće, pretočiti u strast. U suprotnom-postoji opasnost da se neka neprijatna pitanja i razgovori pokrenu, izbiju na svetlo dana i naprave karambol u u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi: dok se privlačnost prema jednoj osobi pojačava, u isto vreme se pojačavaju i prepreke, bilo kroz okolnosti bilo kroz vaše nedoumice i nesigurnost.

ZDRAVLJE: Povremeni problemi sa zglobovima, mišićima i tetivama.

DEVICA:

POSAO: Znate kako kažu: planovi postoje da bi se menjali. Ako je ikako moguće, usvojite ovo, jer je to princip po kojem ćete funkcionisati u ovoj sedmici. Ne računajte na opuštenost i neko lagodno funkcionisanje , bez obzira što ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima. Sve uglavnom ide navrat nanos i uz veliko ulaganje vaše energije. Problem će vam donositi neki dogovori koji će biti u zadnji čas odloženi, ali i neka papirološka pitanja.

LJUBAV: Sa emotivnim partnerom je situacija stabilna, povezanost je izuzetno jaka i tu nema promena. Ono što će vam mutiti vodu tokom ove sedmicejeste da sve što isplanirate sa voljenom osobom, neće ići po vašim zamislima. To vam može doneti talase jake nervoze, ali ćete uspevati da to prevaziđete. Slobodne Device: Brza i intezivna dešavanja mogu obeležiti ovu sedmicu. Ljubavna iznenađenja i prijatna i ona uzbudljiva i nemirna. Potreba za avanturom i flertovanjem.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda, bilo u saobraćaju, bilo u kuhinji.

VAGA:

POSAO: Ukolko želite da koliko toliko normalno prođete kroz ovu sedmicu, moraćete da prihvatite onaj model: red, rad i disciplina. Odgovornost prema sebi, prema poslu i prema onima sa kojima sarađujete. Ne mogu da kažem da vam je ova nedelja lagana, jer ćete čas biti preopterećeni, čas u nervirajućoj varijanti. Čućete vesti koje će vas baš iznervirati. Mogući problemi sa tehnikom, papirima, sami sa sobom, sa promenama u planovima, sa nesigurnošću i strahovima. Ali izguraćete, ne brinite.

LJUBAV: Vaša vladarka Venera je ove sedmice u hladnom Saturnovom zagrljaju. Sve ono što očekujete, teško će ići. Sve ono što želite, lako se može desiti da ne dobijete, ili ostvarite samo polovično. I vaš osećaj u svemu će biti polovičan: kao da vas neko stalno poliva hladnom vodom. Prihvatite da sad ide sve tako kako ide. Sitne momente sreće prigrlite, a kada dođu ograničenja i blokade, sačekajte, proći će. Ovo isto važi i za slobodne Vage. Emotivnu stabilnost i ljubavno ostvarenje sada je teško ostvariti. Ali, tuge, sećanja i blokade, dođu i prođu.

ZDRAVLJE: Problemi sa želucem i hormonske tegobe.

ŠKORPIJA:

POSAO: Uovoj sedmici bićete super ažurni, pa ćete se odjednom zakočiti. Napravićete odličan potez u jednom delu poslovnog segmenta, a onda u nekom drugom napraviti opštu zbrku. Čas ćete biti maksimalno posvećeni i odgovorni, čas ćete funkcionisati i završavati obaveze rutinski i olako, bez ulaganja volje i energije. Čas ćete se odlično sporazumevati sa kolegama, čas ćete tražiti kavgu, jer vam je to potrebno da sve negativnosti koje se gomilaju u vama, izbacite iz sebe. Mentalno i fizički, naporna sedmica za vas.

LJUBAV: Obratite ove sedmice pažnju na reči koje izgovarate. Vaše reči sada imaju mogućnost da promene sve iz korena. Budite nežni sa partnerom, i to će vam se dvostruko vratiti i izbrisaće sve negativnosti u vašoj vezi. Naravno, ukoliko vam je i dalje stalo do te veze. Kod slobodnih Škorpoja smenjivaće se talasi ekstaze sa talasima tuge i blokada. Zapamtite: strpljen, spašen.

ZDRAVLJE: Nesanica i glavobolja su posledica konstantnog stresa.

STRELAC:

POSAO: Vi budite korektni, pošteni i odgovorni kada je posao u pitanju. Prepoznaće vas pravi ljudi i daće vam podršku. Na žalost, oko vas ima mnogo ljudi koji žele da vam naprave pometnju , da vas obmau, da obećaju ali ne urade i to vam donosi probleme na poslovnom planu. Pokušajte da u sve dogovore ulazite širom otvorenih očiju i bez prevelikih očekivanja, pogotovu onih nerealnih-jer mala je verovatnoća da će biti ostvarena.

LJUBAV: Kod emotivnih pitanja, vi uporno gurate probleme pod tepih, jer ne želite da razgovarate o tome, nadajući se da će se sve rešiti samo po sebi. Pogotovu što imate velika mešanja u vašu vezu, ili od strane porodice ili od strane prijatelja. Vaš partner očekuje da se konačno izjasnite kome vi ustvari verujete: njemu ili svima ostalima. Kod slobodnih Strelčeva i dalje je sve samo igra i flert. Još nije došlo vreme za ozbiljne stvari.

ZDRAVLJE: I za vaše mentalno i fizičko zdravlje: više se krećite.

JARAC:

POSAO: Doživećete neku neugodnu situaciju, neko razočarenje, neko potcenjivanje od strane onih sa kojima blisko sarađujete. Pokušaće da vas stave u drugi plan i da vaše zasluge prikažu kao nešto što se podrazumeva, ne priznajući vaš ogromni trud. Ovo baš nećete lako prihvatiti i na trenutak bićete totalno smoreni i nezadovoljni. Ali život ide dalje. Vi ste ipak u periodu kada blistate i pravite temelje za poslovnu budućnost. Pustite sitne duše.

LJUBAV: I pored toga što ste izuzetno nesigurni i opterećeni, vi ćete se baš potruditi da sve funkcioniše normalno i skladno. Vaš partner vam je ionako prebacivao da ga zanemarujete i da ste vrlo hladni. Obradujte svoju voljenu osobu nekom sitnom pažnjom, znaće to da ceni. Slobodni Jarčevi su još uvek negde zakopani u prošlosti i dokle god to ne reše, ne mogu očekivati nikakve pomake na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Ako ste u zadnje vreme umorni i bez energije, uzimajte malo veće količine vitamina C, bilo kroz ishranu, bilo kroz suplemente.

VODOLIJA:

POSAO: Provociraće vas i ljudi i situacije. Jezik će vas baš svrbeti, jer već odavno imate neodoljivu želju da pojedinim ljudima saspete u lice ono što mislite o njima. Nemojte. A ako baš morate, budite odmereni i pokušajte da izbalansirate situaciju. Neki propali dogovori od kojih ste mnogo očekivali mogu da budu okidač da pustite svom jeziku na volju. Mnogi će biti iznenađeni vašom promenom u ponašanju, jer vi uvek ste znali da smirite druge, pa zato i ne očekuju eksploziju u vašem ponašanju.

LJUBAV: Ova sedmica je prilično nepredvidiva kad su emocije u pitanju. Konstantno imate utisak da vam partner ograničava slobodu, ali nikako da otvoreno porazgovarate o tom problemu. Nezadovoljstvo gurate u sebe, ali u isto vreme vam je zaista stalo do veze u kojoj se nalazite. Slobodne Vodolije imaju osećaj da im željeno sve više izmiče i da umesto da se približavate osobi koja vas interesuje, vama se čini da se vaša simpatija udaljava od vas. Grešite, ta osoba samo sad ima neke druge prioritetne stvari na umu, ali stalo joj je do vas.

ZDRAVLJE: U svemu imate tendenciju da preterujete. i u hrani i u nespavanju i u nerviranju i u energetskom trošenju. Usporite malo.

RIBE:

POSAO: Preforsiraćete se ove nedelje, ali to nije ništa novo. To je nekako postao vaš model ponašanja i vi savršeno tako funkcionišete već dugo vremena. Očekujete neki novac za neki urađeni posao, ali nažalost, on ove sedmice neće stići. Može vam stići samo nešto malo ili samo polovina očekivanog novca, što će dovesti do kolapsa u vašim finansijama. Ali pozajmica od vaše rodbine ili jako dobrog prijatelja će vam rešiti i taj problem. Ne brinite se, nastavite da radite, sav novac će stići do kraja meseca.

LJUBAV: Besmisleno optrećujete svog partnera nekim pitanjima iz prošlosti. Neke stvari niste raščistili onda kada je bilo vreme za to, a sada samo unosite nervozu u vezu do koje vam je izuzetno stalo. Opustite se i uživajte u ljubavi. Partneru je isto tako stalo da veza uspe. Slobodne Ribe mogu da očekuju iznenadni poziv ili poruku od osobe do koje vam je stalo. To će vas trgnuti iz letargije u koju ste upali i doneti vam talas očekivanja i emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa srcem i cirkulacijom. Prokontrolišite zdravlje.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Trending

Copyright © 2020 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!