TJEDNI HOROSKOP: ZA PERIOD 28.9.-04.10.2020

TJEDNI HOROSKOP: ZA PERIOD 28.9.-04.10.2020

 

OVAN:
POSAO: U ovoj nedelji naučite da prećutite, bez obzira što vas u zadnje vreme baš ,,svrbi jezik,, To vam može doneti sukobe sa saradnicima ili sa nadređenim osobama i posle ćete teško to ispraviti. Merite reči, proveravajte papire. Papirologija će vam svakako zadavati glavobolje. Ako pak, tražite posao, moguća svađa i prekid odnosa sa osobom koja vam svašta obećava, a ništa nije uradila do sad.

LJUBAV: U ovoj nedelji igrajte na kartu ljubavi i strasti. To je ono što radite i više nego dobro i gde sigurno ne možete pogrešiti. Slobodnim Ovnovima se pruža prilika da uđu u novu, prilično vatrenu ljubavnu vezu, koja samo na prvi pogled može delovati kao prolazna.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na sinuse.

BIK:
POSAO: Komplikovana pozicija planete Merkur, koja vlada komunikacijama, može vam u ovoj sedmici doneti brzinu iz koje proizilaze greške, sporost u ostvarivanju dogovora i naporne odnose sa saradnicima. Problemi sa tehnikom. Ako tražite posao, pažljivo oslušnite oko sebe. Neka informacija izgovorena onako ,,u letu,, može vam dobro poslužiti u kom pravcu da krenete.

LJUBAV: Čas vam je sve super i na sedmom ste nebu, čas vas opet muče neke nedoumice. Partner već ne znakako da vam ugodi. Smirite se malo.Slobodni Bikovi su pokrenuli lepu energiju i pred vama su dešavanja koja će vam doneti osmeh na lice. Nije vreme da se povlačite, vreme je da blistate i uživate.

ZDRAVLJE: Mogućnost povrede, problemi sa spavanjem.

BLIZANCI :
POSAO: Bez obzira što vas i dalje nosi talas pozitivne energije, neočekivani događaji usporiće realizaciju nekih dogovora. Možda je vreme da se naučite strpljenju. Finansijska problematika posebno izražena. Nije vreme za pozajmice ii kredite. Ako tražite posao, nešto što ste smatrali da je već rešeno, pašće u vodu. Ali, držite se onoga: ko zna zašto je to dobro.

LJUBAV: Teško se usklađujete sa paartnerom. Energije vam se ove nedelje ne podudaraju. Partner vam zamera što previše vremena posvećujete sebi i svojim prijateljima. Slobodni Blizanci imaju šanse da uđu samo u avanturu, li ne i u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Osetan pad energije i imuniteta. Izbalansiraniom ishranom možete rešiti taj probem.

RAK:
POSAO: Dosta naporna poslovna sedmica je pred vama. Bez obzira koliko truda i napora ulažete, neke projekte i dogovore ćete teško pokrenuti. Opustite se, bespotrebno unosite nervozu. Okrenite se samo onim poslovima koji su već uhodani i sačekajte svoje vreme za nove projekte. Rakovi koji traže posao, mogu očekivati pomoć od članova svoje porodice, ili izuzetno bliskih osoba, koji će im dati vrlo korisne i pouzdane informacije.

LJUBAV: U ovoj nedelji idete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste spremni da sve podredite partneru, a u drugom, vaši unutrašnji nemiri jako rade, što dovodi do problema u komunikaciji. Bilo bi divno kada biste ipak našli neku ravnotežu. Slobobodni Rakovi već imaju neku simpatiju, ali jako teško će doći do nekih konkretnih dešavanja. Eventualno neka povremena komunikacija, ali i to dosta traljavo.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza i stres. Metereopatske reakcije kroz kosti i zglobove.

LAV :
POSAO: Povukli ste dobre poslovne poteze u prošloj nedelji, ali proći će ipak neko vreme dok se to i realizuje. Moguće su i neprijatne informacije od ljudi od kojih to niste očekivali. Ali, vi imate neki svoj put kojim čvrsto idete, i to je put koji vam donosi uspeh. Jednostavno, u ovom trenutku vi čistite taj svoj put i otpadaju osobe koje ne mogu da vas prate na vašem putu. A to zna biti jako bolno. Lavovi koji traže posao u marketingu mogu ove nedelje imati uspeha. Tu su inače jako dobri.

LJUBAV: Dogovori i komunikacija sa partneroom u ovoj sedmici je dosta otežana. Koliko god da se vi trudite i popuštate, vaš partner kao da ima neke druge prioritete vezane za porodicu iz koje potiče. Budite strpljivi. Slobodni Lavovi već imaju neku priču koja se polako gradi. Jeste teško i sporo, ali ipak ide.

ZDRAVLJE: Bolove u donjem delu kičme i u nogama imate već neko vreme. Ništa opasno ali ipak više šetajte.

DEVICA:
POSAO: Koliko god da je nešto u protekloj nedelji krenulo obećavajuće, sada ipak dolazi do nekog manjeg zastoja. Bitno je da shvatite da tu nema neke vaše greške, vi ste uradii sve što se moglo. Iskorristite ovo vreme da proverite neku papirologiju. Neke ugovore ili dogovore potrebno je dodatno preispitati. Device koje traže posao, a imaju sklonosti ka nekoj vrsti kreativnih poslova, mogu u ovoj nedelji očekivati uspeh.

LJUBAV. U odnose sa voljenom osobom unesite mir, spokojstvo i razumevanje. U vašem odnosu već neko vreme vlada ćutanjei i distancionarnost, jer partner nije spreman za neke teške teme koje vi stalno potežete. Slobodne Device kao da je uhvatila neka panika i strah da će doveka ostati same. Pazite kome poklanjate svoje poverenje.

ZDRAVLJE: Prilično se dobro osećate, baš ste počeli da vodite računa o sebi. Nastavite tako.

VAGA:
POSAO: Taman ste završili sa jednom obavezom i spremili se da malo odmorite, dolazi vam nešto iz prošlosti što niste na vreme zavšili i oduzeće vam i energiju i vreme. Ali, sami ste krivi. Povedite računa i o novcu. Počeli ste da trošite i gde treba i gde ne treba. Vage koje traže posao, mogu ga naći u nekoj uslužnoj delatnosti. Volite kontakte sa drugim ljudima i takva delatnost vam prija.

LJUBAV: Merite reči ove sedmice. Nije vreme za rešavanje nekih ozbiljnih pitanja, ali vi baš imate tu potrebu da neke stvari izvedete na čistinu. Samo ćete se bespotrebno opet posvađati. Slobodne Vage će iznenada osetiti kako emocije, energija i vatreni fluidi rastu između vas i osobe koja vam se već neko vreme sviđa. Vaš osmeh može stimulisati tu osobu da iznese i neke konkretne predloge. Nemojte biti previše kruti.

ZDRAVLJE: Sjajno se osećate, uspeli ste da povratite neku duhovnu ravnotežu i to se odražava i kroz vaše fizičko zdravlje.

ŠKORPIJA:
POSAO: Finansijski uspeh dolazi kao nagrada za vreme i energiju koju ste celog ovog meseca nesebično ulagali. To će vam i pomoći da prebrodite i prevaziđete ogromnu fizičku i mentalnu iscrpljenost koju u u ovom trenutku osećate. Škorpije koje traže posao, neka se okušaju u poslovima koje su vezane za finansije ili posredovanje u prodaji nekretnina. Tu ste pravi majstor.

LJUBAV: U zadnje vreme se ponašate kao tempirana bomba. Mnogo je nekog skrivenog nezadovoljstva u vama. Ali i vi sami ste dosta doprineli tome da vaši odnose osetno zahladne. Stalo vam je do partnera, ali vi imate neku potrebu da ga na neki način dresirate. Pazite se, nalazite se na jako klizavom terenu. Slobodne Škorpije bi trebalo da već jednomodluče šta ustvari hoće. Čas napravite korak prema nekom, a u drugom času se potpuno povučete i ćutite. Druga strana ne zna šta da misli, ne razume vaše ponašanje.

ZDRAVLJE: Urinarno-genitalni trakt je podložan nekoj iznenadnoj prehladi ili infekciji. Oblačite se malo toplije, shodno vremenu. Leto je ipak prošlo.

STRELAC :
POSAO: Poslovi koje radite neko duže vreme, odvijaju se bez problema. Tu ste uhodani i snalazite se kao riba u vodi. Ipak, pazite malo šta potpisujete u toku ove sedmice. Neke dozvole, ugovori i dogovori zahtevaju da se još jednom pročešljaju, čisto da vam u budućnosti ne bi doneli bespotrebne probleme.Strelčevi koji traže posao: Razmišljate o nekoj sasvim novoj vrsti delatnosti, nešto što niste do sada radili, a želeli ste odavno. Bravo! Sledite svoje ideale, hrabro, bez obzira što ćete biti opet iskritikovani. Ali, vi ste se već navikli na to.

LJUBAV: Emocije i strast se sada stavili u prvi plan i to je donelo rezultate. U vezi je opuštena i vatrena atmosfera. Oboje uživate. Nastavite tako. Slobodni Strelčevi mogu da očekuju slatke i primamljive izazove i uživanja za kojima čeznete već neko vreme. Hrabro zaronite i nemojte previše ni razmišljati niti analizirati. Samo uživajte!

ZDRAVLJE: Ne preterujte ni u jelu ni u piću. Želudac vam je već opterećen.

JARAC:
POSAO: Pred vama je jedna izuzetno aktivna sedmica puna dešavanja. Sa obzirom da ste inače veliki radoholik, to vam i neće pasti teško. Nalazićete se u svom elementu. I naravno, rezultati neće izostati. Jarčevi koji su inače izuzetno vredni, u ovoj nedelji mogu očekivati posao koji znaju, i koji su baš na neki način usavršili.

LJUBAV: Teško pokazujete svoje emocije i vašem partneru to zaista smeta. Vi idete logikom: valjda zna koliko mi je stalo. Ali ne zna jer vi to ne pokazujete. Promenite se, neophodno je da bi veza opstala. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju dosta druženja, pokoji flert, ali ništa dalje od toga. Bar za sada…

ZDRAVLJE: Odličan momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Znate da treba, ali ste stalno odlagali.

VODOLIJA:
POSAO: Neke prepreke nemilosrdno istrčavaju na vaš put. Prepreke su kroz ljude, kroz okolnosti, kroz papirološke probleme, kroz probleme sa tehnikom, ali i dogovorima koji mogu biti otkazani u zadnji čas. Sve je to samo prolazno i uskoro sve dolazi na svoje mesto. Zato nemojte rasipati energiju i nepotrebno se nervirati, jer, ipak nije do vas… Vodolije koje traže posao u oblasti neke umetnosti imaju lep period pred sobom. U toku celog ovog meseca bili ste izuzetno vredni i sada je vreme i za rezultate.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa partnerom gde je evidentna razlika u godinama, moguće je da će početi da vas muči ljubomora. Nemojte dozvoliti da se ta emocija ljubomore raširi, jer ćete uništiti nešto jako lepo. Nemate čak ni razloga da sumnjate u partnera. Slobodne Vodolije kao da čekaju nešto, odmeravaju, prate, traže povoljan trenutak za neko dejstvo, ali, potajno se nadate da će druga strana povući prvi potez.

ZDRAVLJE: Icrpljeni ste i fizički i psihički. Odmorite se na način koji vi izaberete i koji vam najviše prija.

RIBE :
POSAO: Verovatno ste već shvatili d ne možete baš svima ugoditi. Rastržete se, jurite povremeno kao muva bez glave. Budite maksimalno racionalni i praktični. Bez obzira koliko je ova nedelja prilično zahtevna i komplikovana, radite samo po svojoj savesti, i ono najvažnije: slušajte svoju intuiciju, jer, ona vas nikad nije prevarila. Ribe koje traže posao, malo su posustale u svom traganju. Trgnite se, nemojte stalno prebacivati krivicu na druge. Pozovite ljude za koje mislite da vam mmogu pomoći.

LJUBAV: Vreme je da shvatite da i vaš partner ima pravo na svoje mišljenje. Neki put znate da budete vrlo naporni. Vaša veza je lepa i snažna, ali vi pravite problem samom sebi razmišljajući šta sa sobom, šta sa partnerom, šta sa okolnostima koje vam ne idu baš na ruku. Nemojte dozvoliti da se rodbina meša sa svojim kritikama u vašu vezu. Slobodne Ribe mogu da očekuju flert preko posla, i to će vam na neki način podići samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti, najviše vode ili nekih čajeva. Alkohol, ni slučajno, pogotovu ako ste vozač.

Autor: Slavica Sena Kuzmanov

(RBSM-RADIO)

RBSM RADIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!