Connect with us

Sudbine

TINEJDŽERKA POPUNJAVALA U ŠKOLI ANKETU O S*KSU: Roditelji je pr*bili, a evo i zbog čega

Published

on

U školi su na času psihologije i sek*ualnog obrazovanja sva deca dobila papire da popune anketu na temu int*mnog iskustva i toga šta vole i šta preziru u se*su. Pritom je profesorka rekla da je anketa anonimna i da služi samo za kolektivni uzorak iz škole.

Prodao ćerku (1) za 7.800 evra, a onda je žena pronašla jeziv snimak u telefonu!

Ema je tako morala da odgovori na  pitanja poput onih šta misli o bisek*ualnosti i istop*lnim brakovima, or*lnom i analn*m se*su i da li bi ikada bila deo sving*rskih zabava..

Ema je na većinu pitanja potvrdno odgovorila čime je pokazala da je otvorena skoro za sve.

Međutim, nije znala da će među profesorima u zbornici koji će pregledati anketu biti i prijateljica njene majke koja prepoznaje njen rukopis.

Situacija iz kuće se ipak nekako smirila, ali je Ema odlučila, saznavši za to kako su roditelji došli do njenih roditelja, prijavila nefer profesorku školskom odboru i direktoru, govoreći  da će celu priču objaviti u medijima.

Tako je Ema došla kući gde su je sačekal otac i majka. Prvo joj je majka l*pila š*mar, a onda ju je otac kaišem nekoliko puta snažno ud*rio po leđima i nogama da je počela da plače.

Zavukla se u kupatilo, dok su joj roditelji pr*tili da živa neće izaći iz njega.

Najviše su ih pogodili odgovori da je imala or*lni se*s, da je doživela p*ting sa drugom devojkom…

Šta mislite da li su roditelji dobro postupili?

 

Sudbine

UDATA ŽENA ME SPOPADALA: Kad sam otišao do nje, DESIO SE BLAM STOLJEĆA!

Published

on

Moja komšinica ima 40 godina a ja samo 27. Živimo u istoj zgradi i u liftu sam primjetio čudne poglede ali nikada nije imala priliku reći bilo šta jer je njen muž bio tu. Kada je njen muž otišao na posao u inostranstvo, nekoliko puta smo se čuli i onda me ona pozvala na kafu…

Ispovest starije gospođe o vezi sa 23-godišnjakom: Bila sam presrećna, živela sam za trenutak!

Bio sam šokiran i pomalo prestrašen, nisam želio da uradimo nešto što bi nam svima promijenilo život. Otišao sam njoj na kafu veoma rano, njena devetogodišnja kćerka je ustala da pozdravi mene i opet nastavila da spava. Ona me pozvala u spavaću sobi i sjeo sam na krevet.

Ona je izvadila parfem Armani  i rekla da mi ga poklanja, jer njenom mužu se ne sviđa taj miris. Bio sam jako zahvalan i otišao sam kući. Očigledno da sam sve pogrešno shvatio.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NOVU SERIJU DAR MAR – SVE EPIZODE NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Sudbine

(VIDEO) ON IMA 190 KILOGRAMA, A ONA 50: Jede svaka 2 sata, a kad su je pitali ŠTA RADE U KREVETU, odgovor je ostavio ljude BEZ RIJEČI!

Published

on

Danas ćemo vam govoriti o jednom muškarcu po imenu Hafþór Julius Björnsson (30) koji je dugo vremena bio poznat kao najjači čovjekom na svijetu.

On je visok nevjerovatnih 206 centimetara, i ima preko 190 kilograma, dok njegova supruga ima svega 50 kilograma, i visoka je 158 cm.

Njeno ime je Kelsi Henson, i radi kao fitnes instruktorka.

Oni su bez sumnje jedan od najčudnijih poznatih parova na svijetu.

Kad pogledate video koji se nalazi u nastavku članka bit će vam jasno kolika je razlika između njih.


GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

Sudbine

35 dana se ŽESTOKO BORILA sa koronom PA OTKRILA! OVO voće je SPAS za celi organizam!

Published

on

Vijest broj jedan širom svijeta je još uvijek bez bilo kakve sumnje korona virus, koja već posljednjih godinu dana vrši haos širom svijeta.

Na početku smo očekivali da ćemo se relativno brzo riješiti ovog virusa, pogotovo sa obzirom na budžet kojeg smo ulagali u liječenje, ali se to pokazalo doista teškim zadatkom.

Imali smo par “čistih zona” tokom ljetnog perioda kada je virus bio znatno slabiji i nije bio toliko rasprostranjen, ali povratkom zimskog perioda vraća se i opasnost korona virusa.

Drugi talas korona virusa je bio skoro pa duplo gori od prvog, a ne možemo ni da zamislimo kako će tek biti ako se ova situacija nastavi.

Svijet je u panici, i doista nam je neophodna vakcina.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!