TIHO JE PATIO ZA GOCOM ŠAULIĆ: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u KUĆI, a posle 3 godine od smrti pevača hoće da zaprosi UDOVICU?!

Emotivni život Goce Šaulić pretvorio se u košmar 17. februara 2019. godine, kada je njen suprug Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Od tad, Goca se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe na njenom licu je moguće videti osmeh, međutim, to bi sada moglo da se promeni.

Kako piše Skandal, a prenose mediji, Goca Šaulić postala je navodno predmet interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

– I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom… Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor i dodaje:

– Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi – priča o inspektorovim željama izvor.

Kako sada stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi, potpuno neočekivani epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin