“Teško diše i trpi BOLOVE”: Ljajić mora da ostane u bolnici – evo zbog čega ga lekari NE PUŠTAJU kući

Rasim Ljajić, lider SDPS i bivši ministar, imao je jutros kontrolni pregled, kako je ranije najavio, i nadao se da će danas biti otpušten na kućno lečenje, međutim, njegovo zdravstveno stanje još nije dobro i moraće još da ostane u bolnici.

– On još mora da ostane u bolnici zbog bolova i otežanog disanja, što je posledica preloma četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka. Potrebne su dalje pretrage i adekvatan medicinski nadzor – kazao je izvor iz bolnice.

Ljajić nije odgovarao na naše pozive. Podsetimo, lider SDPS u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir govorio je o nesreći u kojoj je tragično stradao jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić (45). Ljajić je ispričao da se apsolutno ničeg iz nesreće ne seća.

– Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme… Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica… ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: “Đe Branko?” On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda…Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše… Najteže mi je zbog Branka – rekao je Ljajić.

On je kazao i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio. Podsetimo, Rasim Ljajić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. Ljajićev saputnik, predsednik IO SDPS i direktor JP “Emisione tehnike” Branko Gogić, koji je upravljao “škodom superb”, od težine povreda zadobijenih u nesreći preminuo je na licu mesta. Ljajić je čistom srećom preživeo.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin