TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA – KRICI ODZVANJALI ULICOM! Majka našeg pevača pronašla sina NEPOMIČNOG nakon stravične nezgode!

Pevač Haris Berković, dečko pevačice Rade Manojlović, u detinjstvu je doživeo saobraćajnu nezgodu, koju ne može da izbriše iz sećanja.

Saobraćajka se dogodila u blizini njegove rodne kuće i to kada je krenuo do prodavnice, a kako je pevač jednom prilikom ispričao, u momentu kada se nezgoda dogodila vrisak njegove majke odjekivao je ulicom, jer nije mogla da veruje šta se desilo.

Haris Berković

– To je najgore životno iskustvo koje sam imao. I danas se sećam tog dana kao da je juče bio. Nezgoda se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače – ispričao je Haris svojevremeno za medije.

Haris i Rada

Njega su tada u nesvesnom stanju prebacili u bolnicu, gde su ga lekari jedva spasli.

Pevač je naveo da od tada taj dan proslavlja kao svoj drugi rođendan i često kaže da ga je taj događaj promenio, te da da od tada živi svaki dan kao da je poslednji.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin