Teška priča bake Vere (83) odjeknula Hrvatskom: ‘Muž me ostavio s troje male djece. Dva sina su mi umrla, a kći…’

Hrvaticu Veru je suprug ostavio samu s troje male djece, a sin joj je umro od leukemije kada je imao 11 godina

 

Umirovljenica Vera (83) nikako ne spada u grupu ljudi koji jadikuju te, unatoč svim tragedijama koje su je zadesile, nije klonula duhom, piše portal Moje vrijeme.

 

Vera je otkrila da većinu svog života živi sama te da nije dobivala nikakvu pomoć od bivšeg supruga i države. “U dvadesetima me ostavio suprug, i to s troje djece u dobi od dvije, tri i četiri godine. Nisam dobivala nikakvu pomoć ni od države ni od njihovog oca pa sam radila noću i vikendom kao konobarica da bi imali hranu i krov nad glavom.”

 

Veri je sin umro od leukemije kada je imao 11 godina, a drugi joj se sin utopio.

 

“Moje najmlađe dijete, sin, umro je od leukemije kad je imao 11 godina. Moje drugo dijete, također sin, utopio se kad je imao 20 godina. Još uvijek imam kćer. Ona i njezin muž ne žive blizu mene. Prije otprilike pet godina uspjeli su posvojiti dvoje djece koja su bila teško zlostavljana. Jedno je dijete imalo dva mjeseca, drugo godinu dana, kad su ih dobili. Ovo ljeto imat će pet i šest godina”, ispričala je umirovljenica koja se sada brine sama za sebe.

 

‘Moji unuci su mi dovoljni’

“Moja kći nikad nije mogla imati vlastitu djecu. Budući da ona ima pune ruke posla i ta dva dječačića je trebaju, pokušavam se sama brinuti za svoje potrebe i želje. Imam mobitel, kućno računalo i auto, tako da još uvijek mogu izaći i obaviti sve što treba. Važno mi je što duže ostati samostalna”, istaknula je.

 

Vera tvrdi da voli odlaziti i igrati se s unucima što je češće moguće.

 

“Ne tražim društvo na silu. Moji unuci su mi dovoljni. Volim odlaziti i igrati se s dečkima što je češće moguće, iako je uvijek potreban veći dio sljedećeg dana da se vratim u svoju kolotečinu. Sve je malo otežano kako čovjek bude stariji, ali to nije razlog za predaju. Kad se vratim kući, opet sam sama u svoja četiri zida, no ne osjećam se jadno”, ispričala je.

 

“Iznad svega uživam čitati i proučavati Bibliju tako da stvarno nikad ne mogu biti usamljena.

 

Mojih troje djece za mene je bila najveća radost. Ne bojim se smrti već se veselim danu kada ćemo opet svi moći biti zajedno, na onome svijetu”, napisala je gospođa Vera na Quori.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin