Teška nesreća kod Niša: Povređeno deset osoba, hitno prebačeni u Univerzitetski klinički centar

0

Nakon prijema svima je urađena kompletna dijagnostika..

 

 

Deset osoba je teže i lakše povređeno u sudaru „tojote“ i „volkswagena“ koji se jutros u 4.30 sati dogodio na putu Niš-Svrljig.

 

 

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su za naš portal da su među povređenima i vozači i putnici i da su svi oni vozilima Hitne pomoći prebačeni u UKC Niš radi ukazivanja pomoći.

 

O udesu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem nalogu je i obavljen uviđaj. Saobraćaj na putu Niš-Svrljig nije bio obustavljen, već se odvijao usporeno.

 

 

 

U UKC Niš saopštili su da je nakon udesa primljeno ukupno 10 povređenih pacijenata. Nakon prijema svima je urađena kompletna dijagnostika.

 

 

 

„Pacijentu I.I. (40), utvrđene su neurohirurške i ortopedske povrede, hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju UKC Niš, pacijentu A.M. (39), utvrđene su ortopedske povrede i hirurški je zbrinut.

 

 

Pacijentima K.S. (27), A. N. (36) i M.N. (19) utvrđene su ortopedseke povrede i zadržani su u opservaciji. Pacijentu I. Đ (23) utvrđene su povrede grudnog koša i abdomena i naložena je dalja opservacija od strane hirurga.

 

 

Pacijentkinje S. M. (40) i I. J. (39), kao i pacijenti L.M. (24) i D. P. (19) kompletno su dijagnostički pregledane i u toku su dalji pregledi specijalista”, naveli su u UKC Niš.

 

 

U toj zdravstvenoj ustanovi su kazali da su svi pacijenti maksimalno brzo, po svim protokolima zbrinuti od strane lekara Urgentnog centra UKC Niš.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU             I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *