Tek mu je 18, a slijepo zaljubljen u konobaricu: STARIJA JE OD MENE 12 GODINA; ŠTA DA RADIM!

Jedan mladić se obratio savjetnici na internetu u vezi sa svojim ljubavnim problemom. Naime, on je zaljubljen u ženu koja je 12 godina starija od njega. Njegovi prijatelji smatraju da je veza sa mnogo starijom ženom nefunkcionalna, a on se pita da li su u pravu.

 

„Možda ne bi bio toliki problem što je ona od mene starija 12 godina, da ja nemam 18, a ona 30 godina. Često svraćam u kafić u kome ona radi kao konobarica. Uvijek joj govorim da je prelijepa, ali izgleda kao da me ne shvata ozbiljno. Jednog dana sam skupio svu hrabrost i pitao je da izađemo. Na moje iznenađenje, pristala je – započinje priču ovaj momak.

 

Ovaj momak zaista želi da objelodani vezu sa njom, ali ga brine mišljenje njegovih prijatelja koji smatraju da ta veza ne bi imala budućnost.

 

„Izašli smo još nekoliko puta i imali smo se*s. Ona je kao ostvarenje svih mojih snova. Ne znam da li smo u pravoj vezi ili na čemu sam, ali plašim se i da je pitam. Uživam dok traje, mada bih zaista želio da mi ona bude djevojka. Prijatelji mi kažu da me ona samo koristi ili zbog se*sa ili dok ne nađe nekog drugog, njenih godina, ali ja joj vjerujem. Zaista bih volio da se oprobamo kao par – objasnio je on.

 

Komentari su odmah stigli.

 

„Veze sa velikom razlikom u godinama mogu opstati, ali vi ste sada u totalno različitim životnim fazama. Ona će poželjeti da veoma brzo počne da živi sa nekim i da se ostvari u ulozi majke, budući da je ušla u tridesete, dok vi imate svega 18 godina.

 

„Iako si zakonski punoljetan, imaj u vidu da ipak imaš daleko manje životnog iskustva od svoje partnerke.

 

„Trebalo bi da budeš oprezan i da dobro razmisliš zašto toliko starija žena želi da se zabavlja sa nekim toliko mlađim (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE            www.rbsm-serije.com

Pratite nas na           INSTAGRAMU          I       FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin