“TEK JE TREBALO DA OSETI ŽIVOT”! Ovo je Lana (18) koja je poginula kod Banjskog polja

0

Osamnaestogodišnja Lana Zlatić poginula je u nedelju 2. juna u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod skretanja za Banjsko polje.

Naime, ona je tek pre mesec dana sa porodicom i prijateljima proslavila 18. rođendan, a u nedelju je zajedno sa još četvoro maloletnika doživela stravičnu nesreću i preminula nakon višesatne borbe lekara za njen život.

 

 

 

Porodica i svi poznanici tuguju zbog prevelikog gubitka, a kako saznajemo, sahrana će se održati sutra, u sredu na Novom groblju u Boru, kada će familija imati prilike da se oprosti od Lane.

 

Lana Zlatić

 

– Lana nas je iznenada napustila u cvetu mladosti i 2. juna otputovala sa anđelima. Ispraćaj naše voljene Lane na večni počinak obaviće se 5. juna – piše na umrlici, a u potpisu stoje ožalošćeni majka i sestra, kao i mnogobrojna rodbina i dečko Nikola.

 

Podsećanja radi, do udesa je došlo u mestu Tople vode, kada se Lana koja je upravljala automobilom “mercedes” u kom je bilo još četiri maloletnika sudarila sa autobusom. Prizori nakon sudara su bili stravični, a sedamnaestogodišnjaci koji su bili u automobilu sa Lanom su odmah prevezeni u Opštu bolnicu u Boru. Tada je još uvek bila među živima i Lana, međutim, nakon četiri sata lavovske borbe lekara, ona je nažalost preminula.

 

– Poginula je devojka koja je nedavno napunila 18 godina, ona je tek trebala da oseti život, a isto to važi i za ostale povređene jer su još četiri mlada života ugrožena. Iskreno saučešće porodici, oni su u šoku, potpuno van sebe, velika tuga – rekao je jedan od meštana.(RBSM-RADIO)

 

 

Bor, Banjsko polje, saobraćajna nesreća

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU         I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *