Tatjana je poginula sa bebom u stomaku, a njen muž je posle četiri godine video SLIKE ĆERKE i šokirao se

Dete je vremenom sve više počelo da podseća na svoju pokojnu majku, a čak je “pokupila” i sitne detalje njenog stila

 

Rafael Del Kol je nažalost izgubio svoju trudnu ženu Tatjanu u saobraćajnoj nesreći pre šest godina, a sve što mu je ostalo od Tatjane jeste njihova jednogodišnja ćerka Raisa.

Nakon nekog vremena, samohrani otac je otvorio blog, posvećen muškarcima sa sličnim iskustvom – sa decom i bez supruga. Svrha bloga bila je da svi oni dele svoja mišljenja, kao i savete koji jedni drugima mogu biti od pomoći. Bez obzira na to, Rafaelu nije bilo bolje.

Njihova ćerka Raisa je vremenom sve više počela da liči na svoju majku, što mu je sa jedne strane stvaralo tugu, podsećajući da Tatjana više nije živa, dok s druge bar ima neku uspomenu na svoju najveću ljubav.

Gledao je stare slike i šokirao se. Shvatio je da Raisa stravično liči na majku. Položaj tela, ogrlica, cipele na štiklu – sve to je bilo identično. Upoređujući slike nekada, pre njene smrti, i sada – Raisa je “pokupila” stil svoje majke.

– I dalje smo u velikoj žalosti za njom, ali nam ove fotografije pružaju bar malo utehe. Moja ćerkica raste u pravu lepoticu. Živa je i zdrava i to mi je najbitnije – rekao je Rafael.

Sa Tatjanom je proveo 10 godina, i ubeđen je da takvu ljubav nikada više neće naći.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin