“Tata je prevario Nermina pomoću ćoraka i sprečio još veće krvoproliće”: Nova ispovest o monstrumu

Novinari su u Gradačcu razgovarali sa sinom vlasnika radnje “Ribo-lovac”, koji je brzim razmišljanjem spasio još života

 

Vlasnik radnje “Ribo-lovac” u Gradačcu Hasan Jašarević (77) potencijalno je, svojom snalažljivoću i brzim razmišljanjem, spasao mnoge živote koje je Nermin Sulejmanović mogao da uništi u nameri da nastavi da seje smrt po do tada mirnom mestu nakon što je pucao u šestoro meštana.

“Ja nisam bio u radnji kada se sve desilo, ali bio je otac. Sedeo je leđima okrenut ka ulazu i pisao je cene za robu koja je pristigla. Taj monstrum se samo stvorio pored njega”, priča za Telegraf.rs Hasanov sin.

Kako mu je otac ispričao, Sulejmanović mu je uperio pištolj u glavu i rekao “daj mi sve devetke”.

“Prave devetke stoje u sefu, a ovde u radnji stoji municija za lov i startna municija, koju ljudi koriste kada pucaju na svadbama. Otac je brzo razmišljao, zavukao ruku ispod pulta i dao mu šest kutija startne municije”, dodaje on.

Sulejmanović je tada istrčao iz prodavnice, a jedna kutija ispala mu je na ulazu. Sreća je, kaže, da Sulejmanović nije zagledao metke. Da je samo okrenuo kutiju, video bi da ga je vlasnik prevario.

“On je mangup starog kova, zato se tako brzo snašao. Čim je Sulejmanović izašao, pošao je za njim, a potom zaključao radnju, uzeo pušku i čekao. Mislio je da će Nermin da shvati da mu nije dao prave metke i da se vrati da ga ubije”, zaključuje Hasanov sin.

Da podsetimo, 11. avgusta je Gradačac potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

Sulejmanović je na kraju izvršio samoubistvo, a pitanje je gde će i kada biti sahranjen, jer niko ne želi da preuzme njegovo telo, čak ni porodica.

Nakon ubistva čitav Balkan je saznao za debeli dosije Nermina Sulejmanovića, koji je bio stari znanac policije zbog brojnih krivičnih dela. Saznalo se i da ga je nevenčana supruga Nizama, sa kojom je imao devetomesečnu ćerku, prijavila za nasilje, te da je sud doneo odluku da mu ne odredi zabranu prilaska, pravdajući odluku time da policija nije dostavila dovoljno dokaza u slučaju.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin