TAKSISTA JANKO je otišao u trgovinu, a završio u PORODILIŠTU s nepoznatom trudnicom

Taksist Janko Mudri iz Kule je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu za volanom spasio dva života i na vrijeme doveo trudnicu u rodilište, glavna akterica ove lijepe priče – majka Dragana Premović – je progovorila.

Tog je dana na svijet donijela prekrasnu djevojčicu, a 17. prosinca 2015. pamti kao datum kada je doživjela nezaboravno iskustvo.

Ovu napetu situacija iz ugla tadašnje porodilje, za Telegraf.rs opisala je Dragana.

– Termin mi je bio 1. prosinac, ali sam bebu prenijela. Kao i svakoj porodilji, bilo mi je važno da budemo u dobrim rukama i da na vrijeme stignemo u rodilište – kaže Dragana i dodaje da je Janko detaljno objasnio sve kako se tog dana događalo.

Kako ističe, panika ju je nadvladala jer su je od porođaja dijelile sekunde.

– Zvali smo taksi, a broj je bio zauzet. Uspaničila sam se jer su sekunde bile u pitanju. Ubrzo su nam poslali Janka i zahvaljujući njemu imam djevojčicu, živu i zdravu – rekla je Dragana.

Dragana je zahvalna Jankovom odgovoru, a za Telegraf je podijelila i fotografiju kćeri Nikoline, sa kojom se Janko dva dana kasnije slikao držeći je u naručju.

Ovo je Nikolina danas, Foto: Telegraf.rs/Privatni album

Taksist Janko je otišao u trgovinu i završio u rodilištu

Podsjećamo da je Janko Mudri otišao u trgovinu i završio u rodilištu. On je trudnicu, koja je počela rađati, odvezao do Vrbasa i zahvaljujući svojoj spretnosti i prisebnosti, brzinom većom od 140 kilometara na sat, sigurno dovezao Draganu u porodilište i nakon nekoliko sekundi čuo bebin plač.

Papučicu gasa stiskao je sve jače, a onda je trudnica rekla “gotovo, kreće”.

– Znam da sam vozio 140 kilometara na sat i na ulazu u Vrbas rekla je “gotovo, kreće”. A onda sam na trenutak razmišljao da li da stanem na parkiralištu i nazovem hitnu pomoć ili da ga nagazim i ipak odlučim dodati gas. Bilo je kao u filmu, bljesnuo sam i svi su se sklonili – prisjeća se taksist.

Kako kaže, sekunde su bile u pitanju jer se plač bebe čuo svega par minuta nakon što su porodilju stavili na nosila i unijeli u lift.

– Čim smo stigli viknuo sam doktora i oni su se odmah stvorili. Na nosilima su je unijeli u lift, a ja sam se usporedno penjao stepenicama do rodilišta. Dok sam stigao već sam čuo plač bebe, tako da su sekunde bile u pitanju, ne minute – priča taksist Janko.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/