“Takav horor smo gledali samo u filmovima”: Čačani videli zmiju na terasi, pa otkrili čitavo leglo

Neposredno uz pomoćni objekat koji se nalazi u dvorištu i u kom se vrši proizvodna delatnost i radi nekoliko radnika, nalazilo se pravo leglo zmija

 

 

Obilne padavine, a zatim vreli dani napolje su izmamili nikad veći broj zmija. Zavlače se u podrume, šupe, automobile i motore. Više nema pravila i možete ih ugledati bilo gde.

Iako u pomoć pozivaju sve službe redom, jedini koji im zaista može pomoći je sada već čuveni Dejan Bisenić, koji na sebi svojstven način hvata zmije i spašava građane.

– Živimo u okolini Čačka i primetili smo zmiju u saksiji sa cvećem na terasi. Odmah smo pozvali Dekija koji je brzo došao i rešio problem sa gmizavcem na terasi, ali nakon toga je otkrio pravi horor na samo 20 metara od kuće u kojoj živimo, kaže akter ove priče za RINU koji je želeo da ostane anoniman.

Neposredno uz pomoćni objekat koji se nalazi u dvorištu i u kom se vrši proizvodna delatnost i radi nekoliko radnika, nalazilo se pravo leglo zmija.

– Takav horor smo da sada mogli da vidimo samo na filmu. Kad su krenule jedna po jedna da izlaze tu nije bilo kraja. Mi smo ostali preplašeni i u šoku. Sva sreća što je Dejan došao i spasio nas. Imamo troje dece i ne smem ni da pomišljam šta je sve moglo da se desi. Sebi postavljamo pitanje šta bi radili da nije bilo Dejana. Bićemo mu doživotno zahvalni, dodaje Čačanin.

Dejan dodaje da se ove letnje sezone njegov telefon usijao od poziva i da se trud svima koliko može da izađe u susret. On apeluje i na sve planinare i rekreativce koji se upute u šetnju stazama Kablara da zmija gore ima poprilično, stoga da nikako ne kreću u papučama i bermudama.

Gmizavci osete ljude pre nego što oni njih uoče i mahom se prve sklanjaju, ali ako dođe do iznenadnog susreta važno je ispoštovati bar ovu preventivu i ne ići u planinu bos i golih članaka.

– U gradskom području najčešće se pojavljuju šarka i smuk, ima i poskoka ali oni stižu do grada isključivo tako što ih neko slučajno doveze u kolima, pošto se poskok zavuče dok je automobil parkiran u prirodi, na planini ili selu, zaključuje Dejan.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin