SVRBEO ga PENIIS do LUDILA PA OTRČAO kod lekara SAV KRVAV, kad su DOKTORI VIDJELI šta je UGURAO u njega NIJE IM bilo SVEJEDNO

Kineski penzioner pretrpeo je iritaciju uretre usled upale prostate, a u tom trenutku, naravno, osećao je neverovatan svrab u unutrašnjosti penisa.

S obzirom da nije mogao nikako da se počeše i ublaži svrab, odlučio se na radikalnu metodu – ugurao je 12 centimetara dug kabl punjača u sopstvenu uretru, piše Dejli mejl.

Tek onda su usledile muke…

Naime, vrh kabl koji je ugurao kroz penis zaglavio se u bešici, a lekari su ga izvadili hirurškom intervencijom laserskim putem.

Đao Žanfeng, urolog u bolnici u kojoj je primljen neimenovani penziner, rekao je za lokalne medije da je skenerom uvideo da mu se u unutrašnjosti bešike napravio čvor od kabla debljine pet milimetara.

– Kada je pacijent pokušao da izvuče kabl natrag, čvor je zapeo za bešiku izazvavši neverovatne bolove i unutrašnje krvarenje – istakao je doktor.

Kada je operacija uspešno prošla, lekari su nesrećnog čoveka upitali da li je bar sterilizovao kabl pre nego što ga je ugurao u penis, na šta je ovaj odgovorio da ga je samo malo opravo vodom.

Doktor Žanfeng istakao je da je pacijent imao sreću što nije ubacio iglu ili neki metalni predmet koji bi znatno više oštetio unutrašnjost uretre i bešike, a penzioner je obećao da nikad više ništa slično neće ponoviti.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin