SVJEDOKINJA KOJA JE GLEDALA STRAVIČAN NAPAD NA ĐORĐA MIJATOVIĆA: UDARALI SU GA PO GLAVI I LEĐIMA

Jučer je u dječijem parku u Beogradu brutalno pretučen Đorđe Mijatović, brat federalnog ministra Vojina Mijatovića. Mijatović je podlegao povredama koje je zadobio u tučnjavi.

 

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama o nalazima obdukcije, Mijatović je zadobio šest udaraca u glavu, navodno mu je pukla i lobanja te je dobio epi napad i infarkt.

Za napad se sumnjiče dvije osobe, za kojim policija još uvijek traga.

Svjedokinja tučnjave za N1 je rekla kako su Mijatovića huligani tukli po glavi i tijelu.

“Vraćala sam se iz šetnje i vidjela sam kada su ga tukli. Mislila sam da se tuku sva trojica, izgledalo je kao da se boksuju. U neka doba on je pao i šutirali su ga u glavu i po leđima i slabinama. Onda je jedan čovjek došao i vrisnuo ‘šta radite’, oni su pobjegli. Taj čovjek mu je pomogao da ustane. Tada sam prišla i ja, a došla je i žena. Bio je krvav.

 

Ni na kraj pameti mi nije bilo da je u životnoj opasnosti. Žena je pozvala policiju, a on je htio da se umije. Rekli smo mu, jer nismo znali povrede, da se ne umiva kako bi policija vidjela povrede. Onda je došao jedan naš komšija iz naše zgrade koji je prvo veče (subotu) bio napadnut, veče prije, ali nisu ga tukli”, kazala je svjedokinja Marija Dimitrijević.

 

Navela je i kako su huligani hjteli upotrijebiti i baklju, ali se nije upalila. Potom je otišla kući misleći da je sve uredu. No, oko ponoći oglasilo se zvono na vratima.

“Bila je to policija. Puls mi je bio 150 i pritisak je skočio, jako sam se potresla kada su mi rekli da je umro”, dodala je.

 

Supruga je došla kada je shvatila da Đorđa dugo nema i zatekla ga krvavog. Ovaj strašni prizor su vidjela i djeca koja su se tu igrala, te otrčala kući kazavši da se neće više vraćati jer tu leži modar čovjek.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:              INSTAGRAMU               I              FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin