Svjedočenje „Lude Mire“: PATULJAK IZ BEOGRADA JE URNISAO DJEVOJKE, PO 7 DANA NISU MOGLE DA HODAJU

0

Nakon što je policija raskrinkala takozvanu s*ks-mafiju i pritom uhapsila 22 pripadnika tog klana, koja je „ordinirala“ na području Srbije i Bosne i Hercegovine, oglasila se djevojka pod nadimkom “Luda Mira”, koja se izdavala za sekretaricu u toj mafiji i otkrila mnoge detalje.

 

Ona priča da su djevojke često upadale u nevolje dok su prodavale tijelo za novac i da su najviše problema imale sa novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni.

 

“Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem djevojku. Njoj sam govorila da kaže da ide kod muža, roditelja ili dječka služila kao alibi, pošto bi najčešće govorila “da ide kod prijateljice”. Zakazala bih gdje treba da se nađe sa obezbjeđenjem i vozačem.

 

Ukoliko je išla kod mušterije u stan, obezbjeđnje je provjeravalo da li se u stanu nalazi još neko osim klijenta. Obezbjeđenje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka “poklon”.

 

Djevojke su na licu mjesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cijena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni s*ks, iznosio je 100 eura uz obavezno korištenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 eura, a cijena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti”, priča “Luda Mira” i dodaje:

 

“Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a djevojke poslije njega nedjelju dana nisu mogle da imaju s*ks. Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan odnos, a djevojke su prepričavale da je među nogama imao šta da pokaže!

 

Pristojne žene su ga ignorisale, pa je zbog toga odlučio da plaća prostitutke. Poslije nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje djevojke, zbog čega su počele da ga izbjegavaju.

 

Podizali smo cijene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo djevojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te djevojke su poslije s*ksa s njim bile nedjelju dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *