Svi u ŠOKU trljaju oči: Najbolji FRAJER Evrope se transformisao u Biseniju iz “Porodičnog blaga” (FOTO)

RBSM RADIO

Damijano David, frontmen ovog svetski poznatog benda, često je predmet oprečnih komentara – jedni su oduševljeni njegovom ekstravagantnom pojavom i zovu ga najboljim frajerom Evrope, drugi su zaprepašćeni kada ga vide i pitaju se šta je toliko ženama privlačno na njemu. A tek da vidite najnovije izdanje ovog popularnog Italijana – otelotvorenje čuvene Bisenije Gavrilović iz serije “Porodično blago”.

Kosa u paž, “mini šiške” i plava senka na očima odmah su nas asocirali na Vesnu Trivalić u svojoj kultnoj ulozi, a takav utisak su stekli i mnogi tviteraši.

Doduše, bilo je i komentara da podseća na našu pevačicu Saru Jo tokom nastupa na Pesmi za Evroviziju ove godine.

“Šta je ovom liku u glavi sem promaje? Mada je verovatno sve gluma, celi bend glumi ludilo”, bio je jedan od komentara, pa možemo da zaključimo da mnogi ne razumeju njihovo poimanje scene i individualnosti, te drugačijeg pristupa javnog nastupa, s obzirom na to da su pronašli način da za kratko vreme privuku pažnju svetske javnosti. A muzički talenat ne može niko da im ospori.

Nama ostaje samo da se malo zabavimo uz viralnu fotku na mrežama i setimo se lika i dela dobro poznate nam Bisenije i njenih ljubavnih problema sa Kokanom.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin