Svi su mislili da je dani dijele od porođaja, ali ono što su doktori izvadili iz njenog stomaka će vas šokirati!

Na prvi pogled svi su mislili da 35-godišnjakinju Jo dijele dani od njenog porođaja. Ljudi su je na ulici zaustavljali i pitali u kojem mjesecu trudoće je i koliko joj je ostalo. No, postojao je jedan problem.

Jo nije bila trudna!

Njen ‘trudnički’ stomak je zapravo bio rezultat dugogodišnjeg konzumiranja alkohola. Sa alkoholizmom se bezuspješno borila. Punih pet godina je dnevno znala konzumirati i do tri boce vina. Njena ovisnost je rezultirala cirozom jetre. A njen abdomen, članci, noge i stopala su bili otečeni od viška tečnosti koju je imala u svom organizmu.

Svake treće sedmice je morala posjećivati bolnicu kako bi otklanjali višak tečnosti iz njenog tijela. To je bila veoma bolna procedura koja je ponekad uključivala i ugrađivanje cjevčica u njeno tijelo kako bi taj proces tekao lakše.

Srećom, danas je i sama svjesna štete koju je sebi nanosila, te se trudi ispraviti to. Navikla je na svakodnevne posjete bolnici i čini se da će tako ostati do kraja života.

Njena priča je lekcija svima koji su na sličnom putu, da na vrijeme prestanu konzumirati alkohol u prekomjernim količnama ili da ga ne konzumiraju nikako. Dijelite ovu priču sa prijateljima, jer baš tako možete pomoći nekome dok još nije prekasno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin