SVI primetili NEOBIČNO ponašanje Putina: Tokom poslednjeg sastanka, jedan potez ponavljao (VIDEO)

Pojavio se snimak sastanka Vladimira Putina sa predsednikom Tadžikistana Emomalija Ramona na kome se vidi čudno ponašanje ruskog predsednika.

Već duže vreme se nagađa da je ruski predsednik Vladimir Putin bolestan. Spekulacije o lošem zdravstvenom stanju ruskog predsednika sve su češće od početka ruske invazije na Ukrajinu.

Prvo su mediji izveštavali da se pretpostavlja da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, ali službene potvrde ni za jednu od tih tvrdnji nije bilo. U medijima se sada pojavio snimak sastanka ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Tadžikistana Emomali Rahmona, a koji je pokrenuo nove glasine da je ruski predsednik možda bolestan.

Na video snimku koji su podelili ruski mediji i koju je prenela ukrajinska novinska agencija, Putin trese nogama i vrpolji se dok razgovara sa svojim kolegom, a nagađa se da je to ponašanje u suprotnosti s normalnim ponašanjem predsednika, piše Njuzvik.

Neobično ponašanje je primetio i predsednik Rahmon, koji u jednom trenutku gleda dole u Putina kako izvrće noge dok govori o sigurnosti Tadžikistana.

Nakon vojne parade u Moskvi u čast 77. godišnjice pobede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Nemačkom su krenule spekulacije da je ruski predsednik bolestan. Putin se u jednom trenutku tokom proslave pokrio i ćebetom zbog hladnoće i kašljucao je. Majk Karter, stručnjak za govor tela, gledao je Putinov govor i uočio neke stvari u držanju ruskog predsednika koje bi mogle biti znak nelagodnosti ili boli.

Karter je kazao da je Putin vrlo plitko disao, ljuljao se naprijed-nazad što može da bude pokazatelj “uznemirenosti”, ali takođe može da ukazuje na zdravstveni problem.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin